Το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) από σήμερα Πέμπτη 16 έως την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 θα βρίσκεται στο περίπτερο 15 της Διεθνούς Έκθεσης "Greek Innovation Expo 2013", που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο HELEXPO PALACE (επίπεδο D). 

Εκτός από το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ), την έκθεση στηρίζουν το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), το Enterprise Europe Network - Hellas, το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου και ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).

Κατά τη διάρκεια της Greek Innovation Expo 2013 θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που θα κινηθούν στον βασικό άξονα: Έρευνα – Σχεδιασμός – Τεχνολογία – Καινοτομία.

Παράλληλα με την Έκθεση Καινοτομίας και Design, στην Greek Innovation Expo 2013 θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις εργασίας (workshops), συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων (Β2Β) ενώ την Κυριακή 19/5 θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο Καινοτομίας.

Ενημερωθείτε για τις Παράλληλες Εκδηλώσεις εδώ
Εκτυπώστε την Δωρεάν Πρόσκληση Επισκέπτη εδώ


Για περισσότερες πληροφορίες: 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΗΤΗΣ 
ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 100, ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΒΟΥΤΩΝ 
τηλ. 2810391900
www.stepc.gr