Την περσινή σεζόν ο Α.Ο. Περιβολίων είχε αδερφοποιηθει με την Ολυμπιάδα Λυμπιών, σε εκδηλώσεις που έγιναν στα Περιβόλια, με αφορμή την παρουσία του Κύπριου επιθετικού Κωνσταντίνου Βασιλείου στη χανιώτικη ομάδα.

Τώρα ήρθε η σειρά του ΑΟΠ να βρεθεί στην Κύπρο, για να πάρει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ολυμπιάδας, που πανηγύρισε την άνοδο στη Δ\’ Εθνική.

Η σχετική ενημέρωση του ΑΟΠ:

\”Ο Αθλητικός Όμιλος Περιβολίων βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίσημη επίσκεψη μίας πολυμελούς αντιπροσωπείας από αθλητές, μέλη του ΔΣ  και φιλάθλους του σωματείου μας στην περιοχή Λύμπια της Κύπρου όπου θα παραμείνουν από τις 17 έως και τις 21 Μαΐου, προσκεκλημένοι του τοπικού Αθλητικού Σωματείου Ολυμπιάς. Η Ολυμπιάδα πανηγύρισε πρόσφατα την άνοδο στην Δ’εθνική.   

Η ομάδα μας μοιράζεται αδερφικούς δεσμούς έπειτα από μία σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν του πέρυσι στα Περιβόλια. Η πρόσκληση αυτή αποτελεί ανταπόδοση της φιλοξενίας μας και έχει επίσημο χαρακτήρα αφού θα περιλαμβάνει τιμητικές εκδηλώσεις και βραβεύσεις προς την ομάδα μας. Θα υπάρχει εκπροσώπηση από την Δημοτική Κοινότητα Περιβολίων, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πολύπλανο» και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων. 

 Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνάμα υπερήφανοι που διαμέσου αυτής της κοινής προσπάθειας επιβεβαιώνονται και ενισχύονται για μία ακόμη φορά οι στενοί πολιτιστικοί και ιστορικοί δεσμοί που υπάρχουν μεταξύ των δύο μεγάλων νήσων.

 Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook