Με πρόστιμο 1800 ευρώ τιμώρησε η ΕΠΟ τον ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την Αναγέννηση Ιεράπετρας. Πρόστιμο 200 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα στον προπονητή της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη Ζαφείρη Λατσούδη.

\”Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ.

2. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ και του επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων οκτακοσίων (1800) ευρώ.

3. Κηρύσσει τον Λατσούδη Ζαφείρη, προπονητή του γυναικείου σωματείου Νέοι Εργοτέλη, πειθαρχικά ελεγκτέο για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 11 παρ. 2 και 5 σε συνδ. με το α.10 παρ. 1 περ. δ’-ι του ΠΚ /ΕΠΟ και του επιβάλλει χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

4. Απαλλάσσει το σωματείο ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ Α.Ο. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο Α.Ο ΧΑΛΚΙΔΑΣ και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

5. Κηρύσσει τον Σεραφείμ Αγγελίνα, βοηθό προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέους και επιβάλλει στον πρώτο χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επί δύο (2) μήνες και στην ΠΑΕ χρηματική ποινή δέκαπέντε χιλιάδων πεντακοσίων (15.500) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης στις 17/4).

6. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέους τους Ιωάννη Αλαφούζο, πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το πειθαρχικό αδίκημα που αναφέρεται στο σκεπτικό της παρούσας και τιμωρούνται με την ποινή της επίπληξης και την υποχρέωση ανάκλησης εντός είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσας των δηλώσεων και ανακοινώσεων στα Μ.Μ.Ε. όπου αυτές δημοσιεύτηκαν και στον διαδικτυακό λογαριασμό (twitter) του πρώτου εγκαλουμένου\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook