Από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες που τη νύχτα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στη δυτική Ελλάδα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ που από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς.

Η θερμοκρασία στα ανατολικά ηπειρωτικά θα κυμανθεί στους 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν τις βραδινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο το απόγευμα θα σημειωθούν νεφώσεις που θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 Μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ .Στα δυτικά από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις και τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το βράδυ στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 και τοπικά 7 Μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 22 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησος θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Το βράδυ θα αυξηθούν νεφώσεις και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά στα νότια 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη και τις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ και βαθμιαία 7 Μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook