Βάση στις ακαδημίες και την αξιοποίηση παικτών από τα σπλάχνα του έχει δώσει τα τελευταία χρόνια ο Κισσαμικός.
Η χανιώτικη ομάδα συμμετείχε πρόσφατα στο αναγνωρισμένο τουρνουά Ακαδημιών \”Creta Cup\” που διοργάνωσε το Lido Soccer στο Ηράκλειο με τις ομάδες Παίδων και Τζούνιορ και οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Για πρώτη φορά η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Κισσαμικού συμμετείχε στο αναγνωρισμένο τουρνουά ακαδημιών «Creta Cup», που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ηράκλειο από το Lido Soccer.

Ο Κισσαμικός πήρε μέρος στο τουρνουά με τις ομάδες Παίδων και Τζούνιορ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες από τη διοργάνωση αυτή, αφού βρέθηκαν αντιμέτωποι με ακαδημίες σημαντικών συλλόγων, όχι μόνο της Κρήτης, αλλά γενικότερα της Ελλάδας.

Στους Παίδες ο απολογισμός για τον Κισσαμικό ήταν δύο νίκες και δύο ήττες, ενώ η ομάδα Τζούνιορ είχε μία νίκη και τρεις ήττες στο δυνατό όμιλο στον οποίο συμμετείχε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παίδες
Κισσαμικός-Ηρακλής Ηρ. 3-1 
Σκόρερ: Τσουρουπάκης, Σεϊτανίδης, Δηλαβεράκης

Κισσαμικός-Ατσαλένιος 0-1

Κισσαμικός-Ολυμπιακός 0-3

Κισσαμικός-Αναγέννηση Ιεράπετρας 2-1
Σκόρερ: Καρεφυλλάκης, Μπέκας

Τζούνιορ
Κισσαμικός-ΑΟΑΝ 6-1
Σκόρερ: Μπέκας (3), Καστανόπουλος Ι. του Εμμ., Καστανόπουλος Ι. του Κ., Τριανταφυλλάκης Αντ. του Μιχ.

Κισσαμικός-Ατσαλένιος 0-11

Κισσαμικός-ΟΦΗ 1-3
Σκόρερ: Κουτουλάκης

Κισσαμικός-Il Campo 4-5
Σκόρερ: Μπέκας, Κρέτσι, Παπαδάκης, Τριανταφυλλάκης Αντ. του Μιχ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο προπονητής της ομάδας Παίδων του Κισσαμικού Μιχάλης Μαριανάκης στο τουρνουά:

Δημήτρης Μπέκας, Γιάννης Σχετάκης, Μανόλης Τσουρουπάκης, Στέφανος Καρεφυλλάκης, Ανδρέας Μουντάκης, Φώτης Καραμετάς, Λευτέρης Καστρινάκης, Μαρίνος Χερουβάκης, Λεωνίδας Στημαδωράκης, Γιώργος Σεϊτανίδης, Γιάννης Μαριανάκης, Κωνσταντίνος Δηλαβεράκης, Αρτέμης Μπαμπουνάκης, Αντώνης Σκορδυλάκης, Νίκος Χουδαλάκης.

Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στο τουρνουά ο προπονητής της ομάδας Τζούνιορ του Κισσαμικού Γιώργος Τουλουπάκης είναι οι εξής:

Γιώργος Σεχάι, Άρης Κουτουλάκης, Νίκος Κρέτσι, Βασίλης Μαραγκουδάκης, Γιώργος Σχοινοπλοκάκης, Γιάννης του Εμμ. Καστανοπουλάκης, Γιάννης του Κων. Καστανοπουλάκης, Αντώνης του Νικ. Τριανταφυλλάκης, Αντώνης του Μιχ. Τριανταφυλλάκης, Κωνσταντίνος του Ιωαν. Παπαδάκης, Γιώργος Μπέκας.

Την αποστολή συνόδευσε στο Ηράκλειο ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Παίδων Μανόλης Περράκης και η Γραμματέας-Ταμίας της Ακαδημίας Αντωνία Φαντάκη.

Ευχαριστήριο

Η Ακαδημία του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ευχαριστεί για τη σημαντική συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της αποστολής στο Τουρνουά Ακαδημιών «Creta Cup» στο Ηράκλειο τους:

-Γιαννουδάκη Μαρία «Έπιπλο Γιαννουδάκης»
-Τσικαλάκη Αναξαγόρα και Παπακωνσταντίνου Νίκο «Καφέ Βαβέλ»
-Μπαμπουνάκη Μιχάλη «Ταβέρνα Μαύρος Μόλος» 
-Πνευματικάκη Αντρέα «Γαστρονομία»
-Κακαουνάκη Γιάννη «Χρώματα Κακαουνάκης»
-Σγουρομάλλη Γιώργο «Sportivo»
-Ξηρουχάκη Γιώργο (αντιπρόεδρος Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ)

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook