Από την Λάρισα ως τις… Σέρρες έκαναν διαρρήξεις και κλοπές δυο «άγουροι» κακοποιοί, που είχαν ήδη προλάβει να προσθέσουν στο ενεργητικό τους από μια… απόδραση! Και οι δυο είχαν δραπετεύσει από το Ίδρυμα Αγωγής Αρρένων Ανηλίκων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου όπου κρατούνταν για παλιότερες παραβάσεις και ζούσαν αποκλειστικά από την παρανομία!

Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα στις αρχές Απριλίου, οι δύο ανήλικοι κακοποιοί ηλικίας 15 και 16 χρόνων είχαν διαρρήξει συνολικά πέντε αυτοκίνητα στην περιοχή της Λάρισας και την ευρύτερη περιοχή των Σερρών, ενώ είχαν κλέψει και ένα μεγάλο αριθμό εργαλείων και υλικών ιδιοκτησίας του Ο.Σ.Ε. μέσα από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Σκοτούσας Σερρών!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μόνο τον 16χρονο, που όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου αλλά υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο ίδρυμα από το οποίο το είχε σκάσει. Ο 15χρονος δεν έχει βρεθεί ακόμη και αναζητείται για να επιστρέψει και αυτός, ενώ σε βάρος και των δυο σχηματίσθηκε δικογραφία για τις κλοπές.

Ένα ιδιωτικό σκάφος είχαν κλέψει από το αλιευτικό καταφύγιο του Άη Γόρδη στην περιοχή της Λευκίμμης στην Κέρκυρα τρεις άνδρες οι οποίοι έπεσαν στα χέρια περιπολίας του Λιμενικού. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν σκόπευαν να το φυγαδεύσουν στο εξωτερικό, να το πουλήσουν ή να κάνουν τις… βόλτες τους!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook