Την ήττα με 4-2 από τον ΑΟΑΝ γνώρισε ο Ζαρός, ο οποίος αποχεραίτησε τις όποιες ελπίδες για άνοδο.

Ο Ζαρός ευτύχησε στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι να ανοίξει το σκορ. Ο Γ. Κλαπάκης μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, πέρασε και τον τερματοφύλακα του ΑΟΑΝ και άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 12 εχασαν σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Ζαχαριουδάκης με σπουδαία επέμβαση απομάκρυνε το σουτ του Σταυρακάκη.

Ο ΑΟΑΝ άρχισε να κερδίζει μέτρα και στο 33 έφτασε σε ισοφάριση όταν μετά από σέντρα του Φαγά ο Χατζίαι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Παρά την αρχική ψυχρολουσία ο Ζαρός ανέβασε στροφές στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 43΄ με τον Κουρουθιανάκη πήρε ξανά το προβάδισμα.

Στην επανάληψη ο Ζαρός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-3 στο 62΄με το σουτ του Πλίγκου να σταματάει στο δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ΑΟΑΝ κέρδισε πέναλτι, με τον Νταβιγλάκη να δέχεται δεύτερη κίτρινη και να αποβάλλεται. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοκολάκης, ο οποίος ευστόχησε και έκανε το 2-2.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα έκανε τους γηπεδούχους να πιέσουν για ένα τρίτο γκολ έτσι ώστε να διατηρήσουν κάποιες ελπίδες για άνοδο και τα κατάφεραν. Στο 80΄ Ο Χαβάκης μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του Ζαρού δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-2.

Ο Δήμας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 4-2 σβήνοντας τις όποιες ελπίδες του Ζαρού για άνοδο.

ΑΟΑΝ: Μπέρκοβιτς, Μουτάκης, Δέλλιος(60 Χαβάκης), Γρ.Κοκολάκης, Καουκάκης(46 Κοκολάκης Ε), Τσάνγκας, Χ.Φαγάς, Καρνιάτης, Δήμας, Σταυρακάκης(46 Συσκάκης), Χατζιάι.

Ζαρός: Ζαχαριουδάκης, Γκουτσέλης, Νταβιγλακης, Λουλιάδης(55 Κλαπάκης Χ), Χελά, Πατελής, Χαλκιαδάκης, Κουρουθιανάκης(60 Πλίγκος), Πρινιανάκης(38 Γαργάλης), Κλαπάκης Γ, Τσερεβελάκης

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook