Στο εξωτερικό θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν, τελικά την αποκατάσταση ο μικρός Ρώσος που πριν από λίγες ημέρες είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο μετά από δεκάδες μαχαιριές που δέχθηκε χωρίς λόγο από 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ.

Εκτός Ελλάδος επιθυμεί τελικά -σύμφωνα με πληροφορίες- να συνεχίσει το παιδί της την αποκατάσταση μετά τα σοβαρά τραύματα που υπέστη, η μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα η Ρωσίδα μητέρα άλλαξε στάση απέναντι στις ελληνικές αρχές και πια επιδιώκει να φύγουν εκτός Ελλάδος.

Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι διαμήνυσε στις ελληνικές αρχές μέσω του δικηγόρου της, ότι θέλει να συνεννοηθεί με την ιδιωτική ασφαλιστική της εταιρεία για το που ακριβώς θα συνεχισθεί η θεραπεία του 12χρονου.

Άλλωστε το παιδί που παρουσιάζει τραύματα σχεδόν σε όλο του το κορμί, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα ως συνέπεια των άγριων χτυπημάτων. Γι αυτό και θα απαιτηθούν αρκετές φυσιοθεραπείες και αγωγές για να μπορέσει να συνέλθει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρωσίδα μέσω του δικηγόρου της ζήτησε από τις ελληνικές αρχές να διακόψουν κάθε πληροφόρηση προς τα ΜΜΕ σχετικά με την ίδια και την πορεία της υγείας του 12χρονου.

Φαίνεται πως η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά δεδομένα του παιδιού καθώς ήδη πολλές λεπτομέρειες της υγείας του έχουν διαρρεύσει τόσο σε Ελληνικά όσο και σε Ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης.

Μάλιστα η μητέρα φέρεται να είναι έντονα εκνευρισμένη από συνεχείς πιέσεις που δέχεται από ΜΜΕ για την αποκάλυψη διαφόρων πληροφοριών.

Όλα δείχνουν ότι η απόφαση για φύγουν από τη χώρα μας θα ληφθεί άμεσα δεδομένου ότι οι όποιες θεραπείες θα πρέπει να ξεκινήσουν για τον 12χρονο.

Να σημειωθεί ότι αρχικά η μητέρα είχε δηλώσει στους εκπροσώπους του υπουργείου Υγείας ότι επιθυμούσε να παραμείνει στην Ελλάδα καθώς ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένη από την άμεση αντρίδραση των γιατρών και των υγειονομικών μονάδων.

iatropedia.com