Κακοποιούσε, χτυπούσε βάναυσα την έγκυο σύντροφό του, μπροστά στα δύο παιδιά τους, τη δάγκωνε στο πρόσωπο, τιμωρώντας την επειδή σύμφωνα με τον ίδιο…δεν καθάριζε καλά το σπίτι.

Ο λόγος για έναν 47χρονο Ιταλό από την Φλωρεντία, ο οποίος επί χρόνια επιτίθετο στην 39χρονη γυναίκα, την κλείδωνε στο σπίτι, της είχε αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο και δεν την άφηνε να βγει δίχως την άδειά του.

Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν όταν ο 47χρονος, ο οποίος εργάζεται σε οίκο ευγηρίας, άρχισε να διαπληκτίζεται με τη γυναίκα λέγοντάς της ότι είναι ακατάστατη και ότι δεν καθαρίζει καλά το σπίτι.

Στην πορεία έχασε τον έλεγχο και αφού της άρπαξε το κεφάλι, το χτύπησε στον τοίχο και έπειτα την γρονθοκόπησε και κλώτσησε στο σώμα.

Η γυναίκα, που διανύει τον τρίτο μήνα κύησης, σε άθλια κατάσταση φώναξε για βοήθεια με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν την αστυνομία.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θα παραμείνει τουλάχιστον για τις επόμενες δέκα ημέρες, καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ ο άνδρας συνελήφθη από τις ιταλικές αρχές.

Η 39χρονη μίλησε στους αστυνομικούς για τις παλαιότερες επιθέσεις του συντρόφου της εναντίον της, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές δίπλα του.

Είπε, μάλιστα, πως όταν την κλείδωνε στο σπίτι και έφευγε για τη δουλειά του, απαιτούσε να του πετάξει τα κλειδιά από το μπαλκόνι, ώστε να μην έχει τρόπο διαφυγής.

Πέρα από αυτό, όμως, ξεσπούσε βίαια πάνω της ακόμα και όταν τα παιδιά έκλαιγαν, ενώ όταν παλαιότερα ένα από τα δύο κοριτσάκια προσπάθησε να τον τραβήξει από πάνω της την ώρα που την χτυπούσε, τραυματίστηκε όταν ο άνδρας το έσπρωξε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook