Τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά και βορειοανατολικά τμήματα της χώρας με σταδιακή βελτίωση και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013. Παράλληλα, αναμένεται υποχώρηση των υψηλών συγκεντρώσεων σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία,σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 25 βαθμούς στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσες μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με ένταση 7 μποφόρ.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr