Κάποια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί, που τόσο καιρό «παίζουν» με τον κόσμο του ΟΦΗ…

Όλες αυτές τις ημέρες ο Flash News προσπάθησε να μην θριαμβολογεί, να μην καθοδηγεί και να μη αναφέρεται σε ονόματα που στην τελική, μπορεί να μην έχουν τίποτα να δώσουν στον ΟΦΗ.

Τίποτα…Αυτό έκρυβε η σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο αγοραστή του Κρητικού συλλόγου Θεόφιλο Φαγαδάκη και σε ρόλο κομπάρσου, τον ΟΦΗ.

Ο Νίκος Μαχλάς, ίσως για πρώτη φορά από την ώρα που ανέλαβε, μίλησε αντρίκια και ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν.

\”Έχω εκπλαγεί γιατί υπάρχουν ψέματα σ\’ αυτήν την ιστορία. Η συμφωνία ήταν να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο. Από μέρα σε μέρα τον περιμένω να δώσει τα χρήματα για να πάρει μετοχές, η να δανειοδοτήσει την ομάδα. Δεν πιστεύω τον κ. Φαγαδάκη και ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο. Νιώθω προδομένος. Ο πρώτος που κορόιδεψε τον κόσμο είμαι εγώ γιατί πίστεψα τον κ. Φαγαδάκη. Να ελεγχθεί η εγγυητική επιταγή από τράπεζα. Νιώθω μεγάλη προδοσία. Πριν από λίγο μιλήσαμε από τον κ. Φαγαδάκη. Ποτέ δεν υπήρχε σκοπός να δοθούν τα χρήματα\”

Όσον αφορά, στην ομιλία του επίδοξου χρηματοδότη; Ο Θεόφιλος Φαγαδάκης είπε τα εξής:

\”Βρίσκομαι εδώ όπως υποσχέθηκα, για να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Βρέθηκα στο ματς με τον Παναιτωλικό, ο Ηρακλής Νύκταρης μου έθεσε τα προβλήματα του ΟΦΗ και μου ζήτησε να βοηθήσω. Συναντήθηκα με τον κ. Μαχλά. Ο οργανισμός μου δεν έχει ταμείο. Οτιδήποτε πρέπει να γίνει πρέπει να γίνει μέσω νομικής διαδικασίας. Το συμφωνητικό χρονοτριβούσε χωρίς να ευθύνεται ο κ. Μαχλάς. Έδωσα την εγγυητική στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Το ποσό που χρωστούσε ο ΟΦΗ ήταν μεγαλύτερο από αυτό που νόμιζα. Μου χρέωσαν ότι είμαι \”μπροστινός\” του Κουράκη, ενώ αυτό δεν ισχύει. Ο Βατσινάς μου είπε ότι η ΠΑΕ χρωστάει λεφτά, και αποφάσισα να μην ασχοληθώ με τα διοικητικά του ΟΦΗ αλλά μόνο να τον βοηθήσω\”

Αποχώρησε ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης

Αυτός που καταχειροκροτήθηκε ήταν ο  Αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης. Μη αντέχοντας να βλέπει την συνάντηση – παρωδία, σηκώθηκε, ζήτησε το λόγο και είπε: \”Η όλη διαδικασία είναι προσβλητική γι\’ αυτό αποχωρώ\” επεσήμανε φεύγοντας από την αίθουσα.

Μπορεί να βοηθήσει;

Τα ερωτήματα που βγαίνουν από την σημερινή συνάντηση είναι τα εξής: Ο κ. Φαγαδάκης μπορεί να βοηθήσει, έχει τα φόντα και αν όντως μπορεί να δώσει το ένα εκατομμύριο, είναι λογικό ένας άνθρωπος να ζητάει τόσα ανταλλάγματα για τόσα χρήματα; Άραγε, η οικογένεια Βαρδινογιάννη, με τόσα χρήματα που διέθεσε μέσω του αείμνηστου Θόδωρα, τι έπρεπε να πάρει; 

Παρ’ όλη την αμφισβήτηση από όλους προς το πρόσωπό του, ο κ. Φαγαδάκης υπεραμύνθηκε των προθέσεών του τονίζοντας ότι σκοπός του είναι να βοηθήσει την ομάδα, όπως του ζητήθηκε από τον Ηρακλή Νύκταρη, τον οποίο αποκάλυψε ότι ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε σε επαφή με τον Νίκο Μαχλά. Το πιο παράδοξο της όλης ιστορίας πάντως είναι ότι ακόμα και μετά το πέρας αυτής της ιλαροτραγωδίας, ο επιχειρηματίας συνοδευμένος από τους κ.κ. Κουτάντο, Μιχαλόπουλο, Αμπαρτζάκη και Νύκταρη, μετέβησαν στην Παγκρήτια τράπεζα, προκειμένου να αποδείξε

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook