Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε την Κυριακή 26 Μαΐου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 15 έως 27 βαθμούς και στα ορεινά από 12 έως 26 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 27/5, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Δευτέρα 27/5, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Δευτέρα 27/5, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Δευτέρα 27/5, περιμένουμε αίθριο καιρό, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου και νότιους βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook