Την τύχη με το μέρος της είχε μια 42χρονη Χανιώτισσα η οποία τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο πριν τις 7:30 το πρωί στον δρόμο Χανίων – Αεροδρομίου στο Πυθάρι Ακρωτηρίου.

Η 42χρονη κατευθυνόταν απο τα Χανιά προς το Αρώνι, όταν λίγα μέτρα μετά το Πυθάρι, ακριβώς στο σημείο που ξεκινά το πλέον επικίνδυνο τμήμα του δρόμου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου – ίσως επειδή \”τυφλώθηκε\” απο τον ήλιο που είχε \”κόντρα\”  – και έπεσε πάνω στην μεταλλική προστατευτική μπάρα.

\"\"

Το αυτοκίνητο εκτινάχτηκε στον αέρα, ανετράπει και ακινητοποιήθηκε αναποδογυρισμένο μετά απο περίπου 50 μέτρα !!

\"\"

Ευτυχώς, πίσως απο το αυτοκίνητο της γυναίκας ακολουθούσε ένας οδηγός – γνώστης διάσωσης – ο οποίος σταμάτησε και πηγαίνοντας στην γυναίκα που ήταν μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, την απεγκλώβισε και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και το τμήμα τροχαίας.

Η 42χρονη με ελαφρά τραύματα, κυρίως στο κεφάλι, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες και τις αναγκαίες εξετάσεις.

\"\"

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου Χανίων – Αεροδρομίου ,με τις κατηφορικές στροφές, τα τροχαία ατυχήματα είναι συχνά και μάλιστα πολλές φορές και θανατηφόρα, όπως καταδυκνείουν τα 6-7 εικονοστάσια που υπάρχουν σε μιαν απόσταση περίπου 500 μέτρων.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook