Για τις δύσκολες στιγμές και την κατάθλιψη που πέρασε μιλάει σε συνέντευξή της η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. Όπως εξομολογείται στο περιοδικό LIKE «Τα δύο πρώτα χρόνια της κρίσης, δηλαδή το \’11 και το \’12, ήμουν όπως όλη η Ελλάδα, υπό την επήρεια του σοκ.

Έψαχνα να βρω τους φίλους μου, τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου τόσα χρόνια και ο ένας ήταν στη φυλακή, ο άλλος ήταν φυγόδικος, ο άλλος είχε φύγει στην Ελβετία. Μια κατάσταση τρέλας και πανικού.

Τα συγκροτήματα ή τα κανάλια που δουλεύαμε κατεστραμμένα, κλεισμένα, πεσμένα. Εγώ πέρασα μια τεράστια κατάθλιψη».

Ερωτηθείσα για την εντύπωση που δίνει ότι έχει χρήματα η Βάνα Μπάρμπα απαντά πως πρόκειται για μια στρεβλή εικόνα.

«Λάθος. Εγώ έχασα πάρα πολλά χρήματα που είχα επενδύσει στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Ό,τι χρήματα είχα στην άκρη μου τα έφαγε το δημόσιο. Και ήταν η προίκα της Φαίδρας, σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι. Εκεί ήταν που έπαθα το πρώτο σοκ. Έμεινα κλεισμένη έξι μήνες στο σπίτι με αντικαταθλιπτικά. Έχασα τα πάντα.

Όσο για το τι στερήθηκε από την κρίση, δηλώνει: «Καταρχάς άλλαξα σπίτι. Ζούσα σε μια μεζονέτα 400 τ.μ. και τώρα νοίκιασα ένα πολύ μικρότερο διαμέρισμα. Θα μου πεις και τα 400 τ.μ. ήταν παράλογο για δύο γυναίκες, αλλά έτσι συνηθίσαμε, έτσι είχαμε μάθει».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook