Όλα τα φλας άστραψαν για την ειδική φρουρό που εθεάθη μαζί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης Τσοχατζόπουλου. Πρόκειται φυσικά για την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Εφετείο για το ξέπλυμα \”μαύρου\” χρήματος από τις \”μίζες\” εξοπλιστικών συμβάσεων για τα υποβρύχια και τους ΤOR-M1.

Την τελευταία εβδομάδα όμως, πρωταγωνιστής της \”δίκης\”, δεν ήταν μόνο ο Άκης.

Η 23χρονη ειδική φρουρός που υπηρετεί στη Διεύθυνση Μεταγωγών έγινε πρώτο θέμα στις εφημερίδες. Και όχι άδικα.

\"\"

 

\”Είναι ψηλή, μελαχρινή, με τα μαλλιά δεμένα σε μια αυστηρή αλογοουρά. Θα μπορούσε κάλλιστα να \”κυκλοφορεί\” στις πασαρέλες των εγχώριων σχεδιαστών, ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας. Αντ\’ αυτού, φοράει τη στολή της ΕΛΑΣ και \”συχνάζει\” στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων\”, γράφει το \”Έθνος της Κυριακής\” για την ωραία Αθηνά.

Η Αθηνά συνοδεύει τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τους συγκατηγορούμενούς του κατά τις μετακινήσεις τους.

\”Παρά τη σοβαρότητα της δίκης και τη βαρύτητα των ονομάτων όσων κάθονται στο εδώλιο, τα βλέμματα όλων πέφτουν στην 23χρονη κοπέλα, που βρίσκεται σχεδόν πάντα δίπλα στον Άκη Τσοχατζόπουλο\”, καταλήγει το δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει στο προσωπικό της προφίλ, έχει γεννηθεί στις 16 Δεκεμβρίου του 1990 και έχει αποφοιτήσει από Λύκειο της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής το 2008. Στο Twitter δεν αποκαλύπτει την ιδιότητα της, ενώ δεν \”ακολουθεί\” ούτε τον επίσημο λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ., ούτε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Στις φωτογραφίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα ΜΜΕ η Αθηνά μοιάζει να είναι πολύ σοβαρή και αυστηρή. Οι εικόνες που έχει επιλέξει να ανεβάσει πάντως στο προσωπικό της προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν μια άλλη πλευρά του εαυτού της, πιο \”χαλαρή\”. Για του λόγου το αληθές:

\"\"

\"\"

 

 \”Έθνος της Κυριακής\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook