Ο Μαρίνος Ουζουνίδης... έπιασε άμεσα δουλειά στον Πλατανιά, αφού λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του βρέθηκε στο ΔΑΚ Γάλου, όπου παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι της Κ20 με την Επισκοπή.

Ο νέος τεχνικός των "ερυθρολεύκων" συνοδευόταν από τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Μαθιουλάκη και τον τεχνικό διευθυντή και και Διεθνών υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Λάμπρο Μαλτέζο.

Ο 45χρονος προπονητής είχε την ευκαιρία να "τσεκάρει" από την πρώτη ομάδα τους Λαμπάρθε και Δημήτρη, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Ντεντάκη.

Με γκολ του υπό δοκιμή Κλίνη στο 24' η Επισκοπή άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 43' με πέναλτι ο Λαμπάρθε. Στο 47' ο Ντούπης σημείωσε το 1-2, για να ισοφαρίσει στο 85' με πέναλτι ο Τριανταφύλλου.

Σε δηλώσεις του ο Ουζουνίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη συνεργασίας με τον Πλατανιά, υποσχόμενος σύγχρονο και επιθετικό ποδόσφαιρο από τη χανιώτικη ομάδα.

Ο Γιώργος Προμπονάς χρησιμοποίησε για τον Πλατανιά την παρακάτω σύνθεση: Κοκκαλάς (80’ Πενταράκης), Δημήτρης, Κοκονάκης, Μαραγκουδάκης, Ντεντάκης, Μπουρμπάκης, Λαμπάρθε (85’ Κελάκης), Ντούπης (65’ Πάτα), Τσίτας (60’ Μαυρεδάκης), Γαλανίδης (75’ Ροκάκης), Τσικουδάκης 
Λευτέρης Αντωνακάκης