Ο Μαρίνος Ουζουνίδης… έπιασε άμεσα δουλειά στον Πλατανιά, αφού λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του βρέθηκε στο ΔΑΚ Γάλου, όπου παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι της Κ20 με την Επισκοπή.
Ο νέος τεχνικός των \”ερυθρολεύκων\” συνοδευόταν από τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Μαθιουλάκη και τον τεχνικό διευθυντή και και Διεθνών υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Λάμπρο Μαλτέζο.
Ο 45χρονος προπονητής είχε την ευκαιρία να \”τσεκάρει\” από την πρώτη ομάδα τους Λαμπάρθε και Δημήτρη, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Ντεντάκη.
Με γκολ του υπό δοκιμή Κλίνη στο 24\’ η Επισκοπή άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 43\’ με πέναλτι ο Λαμπάρθε. Στο 47\’ ο Ντούπης σημείωσε το 1-2, για να ισοφαρίσει στο 85\’ με πέναλτι ο Τριανταφύλλου.
Σε δηλώσεις του ο Ουζουνίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη συνεργασίας με τον Πλατανιά, υποσχόμενος σύγχρονο και επιθετικό ποδόσφαιρο από τη χανιώτικη ομάδα.
Ο Γιώργος Προμπονάς χρησιμοποίησε για τον Πλατανιά την παρακάτω σύνθεση: Κοκκαλάς (80’ Πενταράκης), Δημήτρης, Κοκονάκης, Μαραγκουδάκης, Ντεντάκης, Μπουρμπάκης, Λαμπάρθε (85’ Κελάκης), Ντούπης (65’ Πάτα), Τσίτας (60’ Μαυρεδάκης), Γαλανίδης (75’ Ροκάκης), Τσικουδάκης 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook