Σε μια νέα συνέντευξη -αυτή τη φορά για το περιοδικό Harper\’s Bazaar- η 25χρονη Lady Gaga υποστήριξε ότι δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι τώρα πλαστική επέμβαση για λόγους αισθητικής.

«Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση, παρόλο που πολλές τραγουδίστριες της ποπ έχουν κάνει», είπε χαρακτηριστικά η εκκεντρική καλλιτέχνιδα στο περιοδικό που την φιλοξενεί στο εξώφυλλό του για το τεύχος Μαΐου.

«Πιστεύω ότι να προωθείς την ανασφάλειά σου με πλαστικές επεμβάσεις είναι αναμφισβήτητα επιβλαβές για την εικόνα σου. Είναι προτιμότερο να εκφράζεις αυτό που είσαι και να προωθείς την καλλιτεχνική σου εικόνα μέσα από το σώμα σου και το πρόσωπό σου. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε στα εξώφυλλα των περιοδικών μοντέλα, ηθοποιούς και τραγουδιστές να εμφανίζονται με πρόσωπα που έχουν υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις», είπε η Gaga και συνέχισε: «Εγώ είμαι καλλιτέχνης και έχω την ικανότητα και την ελευθερία να επιλέγω τον τρόπο που ο κόσμος θα με βλέπει».

H Lady Gaga στην ίδια συνέντευξη είπε ότι στην αρχή της καριέρας της προσπάθησε να ζήσει στο Χόλιγουντ αλλά δεν της ταίριαζε ο τρόπος ζωής εκεί και επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και στους φίλους της, ενώ τέλος υποστήριξε ότι δεν εγκρίνει τη χρήση ναρκωτικών.

Δείτε τις φωτογραφίες της Lady Gaga στο Harper\’s Bazaar.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook