Νεκρή βρέθηκε πριν από λίγο στο ποτάμι του Λούρου η άτυχη 32χρονη η οποία είχε εξαφανιστεί στην περιοχή της Φιλιππιάδας.

Τα ίχνη της άτυχης 32χρονης, μητέρας δύο παιδιών, από την Καμπή της Άρτας, είχαν χαθεί από το απόγευμα της Τετάρτης όταν η τελευταία φορά που την είδαν ήταν στην γέφυρα του ποταμού Λούρου στην Φιλιππιάδα.

Σήμερα το πρωί, κλιμάκια της 1ης ΕΜΑΚ με 5 δύτες και της 5ης ΕΜΑΚ με 5 δύτες επίσης, έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν λίγο πριν τις 09:00 το πρωί τις έρευνες.

Επίσης στην όλη επιχείρηση συμετείχαν άντρες της αστυνομίας από την Φιλιππιάδα καθώς και 15 περίπου άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλιππιάδας με 5 οχήματα.

Πριν από λίγο σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr βρέθηκε να επιπλέει το άψυχο σώμα της 32χρονης στην αριστερή κύτη του ποταμού, 800 περίπου μέτρα από το σημείο όπου φέρεται να έπεσε (από την γέφυρα) κοντά σε καλαμιές, από τους άντρες της 1ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, η 32χρονη είχε αφήσει σημείωμα που από τα όσα περιγράφει άφηνε την εντύπωση ότι θα προχωρούσε στο απονενοημένο διάβημα.

Η σωρός θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων για νεκροψία νεκροτομή.

newpost.gr