Έντονη θα είναι η αγωνιστική δραστηριότητα το σαββατοκύριακο (1 και 2 Ιουνίου) στην Παλαιόχωρα, αφού ο Τάλως ANEK LINES διοργανώνει παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερ και αγώνα όπεν.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τις διοργανώσεις αυτές:
Ο  ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES το Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Ιουνίου παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερ διοργανώνει αγώνα όπεν στην Παλαιόχωρα Χανίων. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 1 Ιουνίου και ώρα 16.30
ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 15χλμ (ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ)
Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 09.30πμ
ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ 10 χλμ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΠΡΟΔΡΟΜΙ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Α(ΟΠΕΝ) 15-30 χρονών
Β (ΟΠΕΝ) 30-39 χρονών
Γ (ΟΠΕΝ) 40-49 χρονών
Δ (ΟΠΕΝ) 50 + χρονών

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγώνα είναι 5 ευρώ

Υπάρχει επίσης για όποιον το επιθυμεί η δυνατότητα  ένα πακέτο με 40 ευρώ το άτομο που περιλαμβάνει:
Την συμμετοχή στους αγώνες, την διαμονή το Σάββατο 1/6  και τα γεύματα Σάββατο  μεσημέρι, Σάββατο βράδυ και Κυριακή πρωί και μεσημέρι 
Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις δωματίων στον κ. Φραγκιουδάκη στο τηλ 6948882715 μέχρι Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 19.00

Πανελλήνιο πρωτάθλημα 

Ο  ποδηλατικός Σύλλογος «ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Καντάνου Σελίνου,  την κοινωφελή επιχείρηση Σελίνου και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, διοργανώνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στην κατηγορία μαστερ το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου  στην Παλαιόχωρα Χανίων. 
Ο αγώνας αυτός εντάσσεται μέσα στα πλαίσια  του καθιερωμένου ποδηλατικού γύρου της Παλαιόχωρας που διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο ποδηλατικός σύλλογος του Τάλου σε συνεργασία με όλους τους φορείς της τοπικής κοινωνίας της Παλαιόχωρας. Ειδικά φέτος αναμένεται να υπάρξει και η μεγαλύτερη συμμετοχή από ποδηλάτες όλης της χώρας και κάθε ηλικίας. 
Το ποδηλατικό διήμερο περιλαμβάνει ένα αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και ένα αγώνα αντοχής που για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθεί σε κυκλική διαδρομή που θα περιλαμβάνει και την διέλευση των αθλητών μέσα από την όμορφη πόλη της  Παλαιόχωρας.
Την Κυριακή πρωί και πριν την διεξαγωγή του αγώνα της αντοχής ο ποδηλατικός σύλλογος του Τάλω θα διοργάνωση ποδηλατικό αγώνα για τους μαθητές(δημοτικών-γυμνασίωνν) των σχολείων της περιοχής. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 09.30 και οι δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να γίνουν μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη στο καφέ Φοίνικας.  Στο τέλος του αγώνα θα γίνει κλήρωση ενός ποδηλάτου προσφορά των ζαχαροπλαστείων Καρακατσάνης. Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν όλοι οι
μαθητέςι που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 01.06.2013 

09.00-11.00

Επικύρωση Συµµετοχών – διανοµή αριθµών αγώνα για την Ατοµική 
Χρονοµέτρηση και τον αγώνα Αντοχής (καφε ΦΟΙΝΙΚΑΣ). 

11.00 Τεχνικό Συνέδριο των Αρχηγών των Οµάδων (καφε ΦΟΙΝΙΚΑΣ.

16.00-18.00

Ατοµική Χρονοµέτρηση 16 χλµ., µε εκκίνηση- τερµατισµό στην 
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 
18.15 Απονοµές Επάθλων στην ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 

Κυριακή 02.06.2013

09.30 ΑΓΩΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

10.00-12.30 Αγώνας ∆ρόµου Αντοχής 77 χλµ., µε εκκίν-τερµ. στην ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

13.00 Απονοµές Επάθλων στην ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 

Τόπος και Ώρες Λειτουργίας Γραµµατείας: Η Γραµµατεία θα λειτουργήσει στο καφε ΦΟΙΝΙΚΑΣ, το Σάββατο 01/06/2013, σύµφωνα µε το παραπάνω πρόγραµµα. 

                             

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES– Ε.Ο.Π – ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ-ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΗΡΗΣΗ ΣΕΛΙΝΟΥ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook