Κατακλυζόμαστε καθημερινά από διάφορα πρότυπα ομορφιάς και διάσημες κυρίες οι οποίες έχουν τα πάντα πάνω τους τέλεια. Αυτό καλώς ή κακώς δεν μπορεί να αλλάξει και το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε, είναι απλά να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε όλοι διαφορετικοί και όλοι τέλεια φτιαγμένοι για τα δικά μας δεδομένα.

Αυτό δυστυχώς η Apryl Michelle Brown, κομμώτρια από το L.A και μητέρα δύο παιδιών, το αντιλήφθηκε κάπως αργά με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει άμεσα η ζωή της και τελικά τώρα πια να έχει να αντιμετωπίσει την καθημερινότητά της, ούσα ανάπηρη.

\"hg\"

Θύμα της ματαιοδοξίας της η 46χρονη πλέον μητέρα, θεωρώντας ότι τα οπίσθιά της ήταν άσχημα, και σε μία προσπάθεια να τα κάνει όσο πιο εντυπωσιακά και θηλυκά μπορούσε, ξεκίνησε μία αγωγή με ενέσιμη σιλικόνη στους γλουτούς, χωρίς φυσικά να έχει ψάξει το θέμα διεξοδικά και χωρίς να έχει κάνει την απαραίτητη έρευνα σχετικά με τη γιατρό που εμπιστεύτηκε.

Αποτέλεσμα ήταν ο οργανισμός της να μολυνθεί και τελικά να πέσει σε κώμα με τους γιατρούς να της δίνουν μόλις λίγες μέρες ζωής. «Όταν ξύπνησα από το κώμα δύο μήνες μετά, δεν είχα πισινό αλλά δεν ένιωθα πια και τον πόνο που μου είχε γίνει καθημερινότητα το τελευταίο διάστημα από τις ενέσεις. Δεν είχα όμως και άκρα μιας και οι γιατροί προκειμένου να με σώσουν αναγκάστηκαν να τα ακρωτηριάσουν. Θέλω απλά να πως σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω, ότι ο Θεός πάντα μας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν υπάρχει λόγος προκειμένου να νιώσουμε καλά μέσα μας να αλλάξουμε εξωτερικά. Ο καθένας μας είναι τέλεια φτιαγμένος για τον εαυτό του», είπε η άτυχη γυναίκα.

queen.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook