Σε μια δίχως προηγούμενο παράσταση ο ΑΟ Χανιά διέλυσε τον Αίαντα Σαλαμίνας με 5-1 στο στάδιο πέτυχε τη πρώτη του νίκη τη νέα χρονιά και παράλληλα μεγάλωσε την απόσταση από την γραμμή του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Προμπονά ήταν απολαυστική. Πρόσφερε σκορ και θέαμα στους 800 φίλους του ΑΟΧ που παρακολούθησαν το ματς, πραγματοποιώντας μακράν την επόμενης την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Καλοστημένη (παρά τις πολλές απουσίες), ουσιαστική με πάθος και αποφασιστικότητα μετέτρεψε το δύσκολο όπως προμηνυόταν ματς σε υγιεινό περίπατο.

…Ευτυχώς που ήταν τραυματίας

Μεγάλος πρωταγωνιστής της γαλανόλευκης νίκης, ήταν ο Βασίλης Γωνιωτάκης που αν και αγωνίστηκε με ένεση (λόγω τραυματισμού), κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να οδηγήσει την ομάδα του εκ του ασφαλούς στη νίκη.
Οι οιωνοί ήταν καλοί από το ξεκίνημα, καθώς μόλις στο 4’ ο ΑΟΧ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Αντωνίου, με τον Γωνιωτάκη να ανοίγει το σκορ.

Στο 19’ ο Τσιτλακίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά στο 25’ από τον εντυπωσιακό συνδυασμό Παπακαστρίσιου-Αντωνόπουλου ο Γωνιωτάκης από κοντά έθεσε γερές βάσεις για τη νίκη (2-0).
Ο ΑΟΧ δεν σταμάτησε εκεί και δυο λεπτά αργότερα ανάγκασε τους φιλάθλους να ξανασηκωθούν για νέα πανηγύρια. Ο Τσιτλακίδης βρήκε το χώρο και με πλασέ έκανε το 3-0, ενώ το 4-0… σταμάτησε στο δοκάρι στη προσπάθεια του Τεπετού στο 32’.

Το γκολ του Καραχάλιου στο 34’ (3-1)έφερε μια προσωρινή ανησυχία η οποία εντάθηκε στις αρχές του β’ μέρος όταν οι φιλοξενούμενοι με εκφραστή τον Καραχάλιο έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες. Ο Καλογεράκης όμως δεν επέτρεψε άλλη παραβίαση στην εστία του και στο 61’ τελείωσαν όλα. Ο Γωνιωτάκης άδειασε τον Αντωνίου και από κοντά …κάρφωσε τον Πονηρό (4-1), για να γίνει έτσι ο πρώτος παίκτης στο φετινό πρωτάθλημα που πετυχαίνει χατ-τρικ!

Το κερασάκι στη τούρτα το έβαλαν οι διόσκουροι του ΑΟΧ. Περράκης ασίστ, Βασαδάκης γκολ και 5-1!

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης, Παπακαστρήσιος, Μποχώνης, Ιασωνίδης, Σαληνιωτάκης, Τσεσμελής (46\’ Βασαδάκης), Τεπετός, Μποτωνάκης, Τσιτλακίδης (81\’ Δρακάκης), Αντωνόπουλος, Γωνιωτάκης (69\’ Περάκης)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ:Πονηρός, Τερλελής, Μακρόπουλος (46\’ Σιδερής), Πρισιμιτζής (69\’ Ανδριανόπουλος), Θέος, Λίτσης, Μουσταφίδης, Καραχάλιος, Αντωνίου, Νέστιορ (62\’ Τάλιμερ), Χρήστος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook