Ο Κώστας Ανυφαντάκης, που ανέλαβε την ομάδα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, θα συνεχίσει στο "τιμόνι" της Επισκοπής και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή.

Αναλυτικά:

"Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Επισκοπής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κώστα Ανυφαντάκη.Η απόλυτη ικανοποίηση από την μέχρι τώρα συνεργασία, η κοινή φιλοσοφία, και το όραμα για την επόμενη ημέρα της Επισκοπής, συνέβαλλαν ώστε η διοίκηση του συλλόγου μας, να του εμπιστευτεί τα ηνία της ομάδα μας, στην πιο ιστορική μέχρι τώρα χρονιά της.Παράλληλα στην ευθύνη του κ. Ανυφαντάκη παραμένει το πρόγραμμα «Επισκοπή 2012-2015».

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας ο κ. Ανυφαντάκης δήλωσε:«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του συλλόγου για την τιμή που μου κάνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον πάγκο της ομάδας.Η Επισκοπή είναι η ομάδα μου, και θα κάνω τα πάντα από το πόστο μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και την νέα χρονιά»."Λευτέρης Αντωνακάκης