Μετά από 8 χρόνια επανήλθε και πάλι η Παγκρήτια Συνάντηση Μνήμης και Φιλίας, που είναι μια διοργάνωση που γίνεται στη μνήμη των διαιτητών από την Κρήτη που έχουν φύγει από τη ζωή αλλά και να υπάρξει σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα στους διαιτητές των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης.
Το φετινό τουρνουά έγινε στο Ρέθυμνο και η ομάδα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων κατέκτησε την 1η θέση, κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα του Σ.Δ.Π. Λασιθίου με 3-0.
Η σχετική ενημέρωση από το σάιτ της Ε.Π.Σ. Χανίων και την ενότητα Διαιτησία:
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων κατέκτησε την 1η θέση στην \”5η Παγκρήτια Συνάντηση Μνήμης και Φιλίας\”, που διοργανώθηκε φέτος στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για μια συνάντηση που έχει καθιερωθεί για να τιμάται η μνήμη των Κρητικών διαιτητών που έχουν φύγει από τη ζωή, αλλά και για να συσφιχθούν ακόμα περισσότερο οι σχέσεις των διαιτητών των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης. 

Τελευταία φορά που είχε γίνει η συνάντηση αυτή ήταν το 2005 στα Χανιά. Φέτος ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των μελών του Σ.Δ.Π.Ρ., Γιώργου Κοντογιάννη (πρώην προέδρου) και Γιάννη Καψαλάκη (πρώην γεν. γραμματέα).

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Σ.Δ.Π. Χανίων επικράτησε στον ημιτελικό με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του Ρεθύμνου, με το γκολ να προέρχεται μετά από σουτ του Φραντζολάκη και κόντρα σε αμυντικό.

Στον τελικό η ομάδα του Σ.Δ.Π.Χ. επιβλήθηκε 3-0 του Σ.Δ.Π. Λασιθίου με γκολ από τους Φραντζολάκη, Κανελάκη, Μακοβέι.

Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές στις ομάδες που συμμετείχαν, με τον Σ.Δ.Π. Χανίων να παραλαμβάνει το τρόπαιο του νικητή, το οποίο ήταν το 1ο για τα Χανιά σε πέντε διοργανώσεις που έχουν διεξαχθεί.

Η ομάδα του Σ.Δ.Π. Χανίων:

Καλφάκης Μανόλης, Ροκάκης Κώστας, Κανελάκης Μανόλης, Κουρκουμελάκης Αντώνης, Γιαννουλάκης Χρήστος, Φραντζολάκης Μανόλης, Ούτας Χρήστος, Κασσελάκης Χρήστος, Γαλάνης Μιχάλης, Μακοβέι Τζέλο, Παντελιδάκης Στέλιος, Πετεινάτος Ηλίας, Μαρκετάκης Θοδωρής, Σγουράκης Μιχάλης, Μαραγκάκης Γιάννης, Τσαπαρίδης Πρόδρομος, Σφακιανάκης Βασίλης, Μαρνέζος Μανόλης, Μπερτάκης Κώστας, Αλλπίσι Έντουαρτ, Γιαννουλάκης Γιώργος

Προπονητής: Τελιόπουλος Τάκης

Συνοδοί αποστολής: Δεδότσης Δημοσθένης, Γιαννακάκης Παναγιώτης, Αναστασάκης Αντώνης, Μαραγκουδάκης Νίκος, Καντεράκη Παρασκευή, Μπαταγκιώνη Γιάννα
Για φωτογραφίες από το τουρνουά πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook