Απο την Αθήνα και το Διδυμότειχο, είναι οι δύο τυχερές που θα έχουν την μοναδική ευκαιρία που προσφέρουν το ξενοδοχείο Porto Kalamaki, η ΑΝΕΚ lines, και το Flashnews.gr με ΔΥΟ δωρεάν «πακέτα» τετραήμερων ταξιδιών για δύο άτομα στα Χανιά.

Χιλιάδες ήταν οι φίλοι του Flashnews.gr που έκαναν like στην σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook και με ηλεκτρονική κλήρωση αναδείχθηκαν οι δύο τυχερές που είναι :

Η Αλεξάνδρα Ρίζου απο την Αθήνα

Η Νάντια Ζήρου απο το Διδυμότειχο

Αναπληρωματικοί αναδείχθησαν η Άννα Γούναρη και ο Δημήτρης Ζαγκλιβέρης.

Υπενθυμίζεται ότι το κάθε «πακέτο» περιλαμβάνει

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς με την ΑΝΕΚ Lines για δύο άτομα σε δίκλινη καμπίνα και ένα Ι.Χ. (Τα εισιτήρια που θα εκδοθούν από τα κεντρικά πρακτορεία της ΑΝΕΚ, δεν μπορούν να διατεθούν σε τρίτους ή να πωληθούν).

Διαμονή για τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki
Πλούσιο πρωινό μπουφέ καθημερινά

Διαθέσιμες όλες τις παροχές του ξενοδοχείου (wifi, τηλεόραση), εκτός εστιατόριο, bar.

Οι νικητές μπορούν να ταξιδέψουν στα Χανιά με την ΑΝΕK Lines και να διαμείνουν στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki εντός ενός έτους εκτός Ιουλίου και Αυγούστου και συγκεκριμένα στις ημερομηνίες κατά τις οποίες λειτουργεί το ξενοδοχείο, επομένως, έως 30 Ιουνίου και από 1 Σεπτεμβρίου έως 19 Οκτωβρίου.

Porto Kalamaki

\"\"

Το Porto Kalamaki Hotel-Apartments, είναι ένα μοντέρνο ξενοδοχείο 3 αστέρων, το οποίο παρέχει μια ευρύ γκάμα υπηρεσιών που εξασφαλίζουν στους επισκέπτες του, τις ιδανικές προϋποθέσεις για αξέχαστες διακοπές.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται 4 χλμ. δυτικά της πόλης των Χανίων και 19χλμ. από το αεροδρόμιο της Σούδας, στην όμορφη περιοχή Καλαμάκι. Η περιοχή έχει πολύ καλή σύνδεση με τα Χανιά με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων, κάθε 15 λεπτά. Η μεγάλη, αμμώδης παραλία του Καλαμακίου, είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά και βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από την είσοδο του ξενοδοχείου.

Τα κτίρια που φιλοξενούν τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, δεσπόζει μια εκπληκτική πισίνα μεγάλων διαστάσεων, η οποία συνοδεύεται από τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ξαπλώστρες και ομπρέλες, καθώς κι από ένα pool bar, άρτια οργανωμένο.

Όλες οι εγκαταστάσεις του είναι καινούριες, σύγχρονες και πολύ προσεγμένες. Αποτελείται από 20, καλόγουστα διακοσμημένα, δίκλινα δωμάτια, με πολλές facilities και θέα από τη βεράντα, στον κήπο, την πισίνα ή το δάσος και ένα διαμέρισμα με κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, σαλόνι, βεράντα και κουζίνα με full εξοπλισμό (ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, μαγειρικά σκεύη, σκεύη σερβιρίσματος, κ.λπ.).

Στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, συγκαταλέγονται: ρεσεψιόν, σαλόνι, TV room, ασύρματο internet, χώρος πρωινού, καφέ-μπαρ, βιβλιοθήκη, εξωτερική πισίνα γλυκού νερού, pool bar και παρκινγκ.

Δε μένει άλλο, παρά να απολαύσετε τις διακοπές σας με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Καλή σας διαμονή….

http://www.porto-kalamaki.gr
Τηλ.: 28210 32990, 28210 31035, Fax : 28210 32447, Κινητό 6974630351, Email : [email protected]

ΑΝΕΚ LINES

\"\"

H ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES (www.anek.gr) ιδρύθηκε στις 10 Απριλίου του 1967 και ήταν η πρώτη εταιρεία λαϊκής βάσης, η ίδρυση της οποίας προέκυψε από την ανάγκη βελτίωσης των υπηρεσιών ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κρήτης με την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Η δραστηριοποίηση της ΑΝΕΚ στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1970 με τη δρομολόγηση του πρώτου πλοίου της, του αλησμόνητου, Ε/Γ-Ο/Γ «ΚΥΔΩΝ» στη γραμμή Πειραιώς – Χανίων.

Από τότε μέχρι σήμερα η εξέλιξή της ήταν εντυπωσιακή. Σήμερα, ο μεγάλος σύγχρονος στόλος της ΑΝΕΚ περιλαμβάνει 10 ιδιόκτητα πλοία ελληνικού νηολογίου

Στην Κρήτη η ΑΝΕΚ πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια, από Πειραιά προς Χανιά και Ηράκλειο*. Παράλληλα, από το 1989, η ΑΝΕΚ δραστηριοποιείται έντονα και στην Αδριατική, με καθημερινά δρομολόγια από και προς Ιταλία στην Αγκώνα* και στην Βενετία. Συνολικά, η ΑΝΕΚ εξυπηρετεί επιπλέον, πάνω από 20 λιμάνια του Αιγαίου.

Κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, προσφέρει χρόνια τώρα μέσα από μεγάλες αθλητικές, πολιτισμικές, περιβαλλοντικές, επιστημονικές χορηγίες, στηρίζει ιδρύματα κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενισχύει προσπάθειες διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς και προβολής της ιστορικής φυσιογνωμίας της Κρήτης, συμμετέχοντας στην τουριστική προβολή της χώρας.

Συνεχίζοντας τις προσφορές της, η εταιρεία δημιούργησε το ANEK Smart Bonus Program είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης για τους επιβάτες που επιλέγουν τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES και τις εν πλω υπηρεσίες.

Το πρόγραμμα ANEK Smart απευθύνεται σε όλο το επιβατικό κοινό (άνω των 18 ετών).

Είναι μοναδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει τη δυνατότητα, o κάθε επιβάτης να συλλέγει πόντους από τις αγορές των εισιτηρίων και τις καταναλώσεις εν πλω και να τους εξαργυρώνει εύκολα και γρήγορα σε εκπτώσεις και δωρεάν εισιτήρια στα επόμενα ταξίδια.

Επιπλέον ανάλογα με τους πόντους που συγκεντρώνονται, το πρόγραμμα επιβραβεύει τα μέλη αναβαθμίζοντας την κάρτα σε Silver ή Gold και δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν ακόμα περισσότερα προνόμια αποκλειστικά για τα μέλη του προγράμματος. Μάθετε περισσότερα στο www.aneksmart.gr

* Από τις 8 Ιουνίου 2011 η ΑΝΕΚ LINES και η SUPERFAST FERRIES εκτελούν συνδυασμένα δρομολόγια, στις γραμμές: ΠΕΙΡΑΙΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook