Κοροϊδία καταγγέλουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κρήτης από τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των αρμοδίων για καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Έτσι από τη Μ.Δευτέρα 18 Απριλίου το ΕΚΑΒ Κρήτης θα εξυπηρετεί μόνο τα επείγοντα περιστατικά σύμφωνα με το Παγκρήτιο Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και Εθελ. Αιμοδοτών

Σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου επισημαίνεται :

\”Δυστυχώς είμαστε σε δυσάρεστη θέση να προβούμε τελικά στις κινητοποιήσεις του κλάδου μας μετά από την κοροϊδία απέναντί μας αλλά και απέναντι στις οικογένειές μας. Πράγματι οι εργαζόμενοι, μετά και την έγγραφη απάντηση του Προέδρου του ΕΚΑΒ ότι θα μας καταβληθούν τα δεδουλευμένα μας μέχρι τις 15.04.2011, απέσυραν τις κινητοποιήσεις τους ως ένδειξη καλής θέλησης. Όμως δυστυχώς μέχρι σήμερα που μιλάμε, οι υπεύθυνοι, δεν στάθηκαν φερέγγυοι στο ύψος των δηλώσεών τους.

Επειδή βλέπουμε μια συνεχώς εμπαιζόμενη πολιτική προς το πρόσωπο των εργαζομένων είμαστε στην δεινή θέση να προχωρήσουμε στην επίσχεση εργασίας από την Δευτέρα 18.04.2011 και μέχρι να μας καταβληθούν τα δεδουλευμένα μας(τα νυχτερινά, τα Σαββατοκύριακα, και οι αργίες) από τον μήνα Δεκέμβριο 2010 καθώς και εκτός έδρας, τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί, είναι απλήρωτα από τον Σεπτέμβριο 2010 ,όπως και για το επίδομα στολής που δεν έχει καταβληθεί ακόμα. Έτσι λοιπόν από την Δευτέρα 18.04.2010 θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ τα επείγοντα περιστατικά\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook