Στο παιχνίδι της Παρασκευής (15/4) με τον Πανιώνιο στο Ηράκλειο θα κριθούν οι κόποι όλης της χρονιάς για το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου και το μέλλον του στην Α1 Γυναικών στο Πόλο. Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη μετά το 12-12 με τη Ν.Ε. Πατρών στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου χρειάζεται έναν βαθμό για να ανανεώσει την παρουσία της στην μεγάλη Κατηγορία. Το κρίσιμο παιχνίδι με τις «κυανέρυθρες» θα ξεκινήσει στις 14.00.

 

Όσον αφορά το παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας το Ρέθυμνο δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε να χάνει με 0-3 για να ισοφαρίσει λίγο πριν το ημίχρονο με 5-5. Τελικά η ΝΕΠ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 5-6 και έδειχνε να είναι κοντά στη νίκη τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε όταν προηγήθηκε με 10-12. Όμως τα κορίτσια του ΝΟΡ με μεγάλα ψυχικά αποθέματα κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν ένα λεπτό πριν τη λήξη με γκολ από τις Φαρμάκη και Πατσαχάκη και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ρεθυμνιώτικη ομάδα πάντως διαμαρτυρήθηκε έντονα για μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στην Φαρμάκη 5’’ πριν το τέλος όπου θα της έδινε την ευκαιρία να έπαιρνε τη νίκη που θα σήμαινε και παραμονή στην Α1.

Συγκλονιστική εμφάνιση για το ΝΟΡ έκανε η Έλενα Φαρμάκη, που ήταν κορυφαία και πρώτη σκόρερ με 7 γκολ.

 

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 4-4, 3-2.

 

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης) : Φραγκιουδάκη 1, Παληκαράκη 1, Ταβούρογλου 1, Φαρμάκη 7, Πατσαχάκη 2, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Τσαγδή, Τσόγκα, Δελήμπαση, Φωτίου, Γρηγοράκη, Δρανδάκη, Μπεκρή, Μανουσάκη, Παπουτσιδάκη, Κυριακάκη.

 

ΝΕ Πατρών (Λάμπρος Αναστασόπουλος) : Χαραλαμπίδου 3, Μανέτα 3, Σολανάκη 4, Δημητροκάλη 2.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook