Βαριές κουβέντες αντάλλαξε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή με τη Φωτεινή Πιπιλή στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Μega», με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Ολα ξεκίνησαν όταν η Ραχήλ Μακρή είπε ότι πρέπει να καταδικαστεί και η άρνηση των Χρυσαυγιτών να αποδεχτούν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και η άρνηση της Μαρίας Ρεπούση να αποδεχτεί τη γενοκτονία των Ποντίων.

Η Φωτεινή Πιπιλή χαρακτήρισε «απαράδεκτη πολιτικά» την ταύτιση αυτή και κατηγόρησε τη βουλευτίνα των ΑΝΕΛ για «ξερολισμό», εκείνη απάντησε στο ίδιο ύφος, και η κατάσταση εξετράπη σε προσωπικό επίπεδο.

– «Να μας πείτε πώς μπήκατε στο δημόσιο, αποκλείεται να μπήκατε αξιοκρατικά, έχω δει το βιογραφικό σας», είπε η Πιπιλή.

– «Μπήκα μέσω ΑΣΕΠ, θα σας κάνω αγωγή», απάντησε η Μακρή.– «Παριστάνεις την ιστορικό», πρόσθεσε η Πιπιλή «ενώ δεν είσαι».

– «Γιατί μήπως είσαι εσύ;» είπε η Μακρή.

– «Οχι, αλλά έχω λαμπρή καριέρα που εσύ δεν έχεις», ήρθε η απάντηση.

– «Οταν φτάσω στην ηλικία σου μπορεί να έχω κι εγώ λαμπρή καριέρα», την 'κάρφωσε' η Μακρή.

Για να βγει εκτός ορίων στη συνέχεια: «Είσαι δοσίλογος, όποιοι αρνούνται να καταδικάσουν τις σφαγές είναι δοσίλογοι».

Και δεν έμεινε εκεί. Χαρακτήρισε «χούντα» τη Βουλή, επειδή ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει επιβάλλει έλεγχο και στους βουλευτές, μετά τα απανωτά επεισόδια με τους κουμπουροφόρους Χρυσαυγίτες.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν έπεσαν διαφημίσεις στην εκπομπή, στο διάλειμμα όμως η Ραχήλ Μακρή αποχώρησε καταγγέλλοντας και το επίπεδο της συζήτησης και τους παρουσιαστές, λέγοντας ότι δεν την προστάτευσαν.


iefimerida.gr