Με επιτυχημένη παρουσία ολοκλήρωσε τα φιλικά με το Μαυροβούνιο η Εθνική Νέων, που κέρδισε την αντίστοιχη ομάδας της χώρας με 4-3, δύο μέρες μετά το μεταξύ τους 0-0. Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου έκαναν πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και άφησαν ευχαριστημένο τον προπονητή τους με την γενική εικόνα που είχαν. Οι τρεις ποδοσφαιριστές από την Κρήτη αγωνίστηκαν και πάλι.

 

Ο Μαρινάκης (Παναθηναϊκός) έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Καρέλης (Εργοτέλης) αγωνίστηκε 65’ λεπτά πριν δώσει την θέση του στον τρίτο Κρητικό της… παρέας, Κουσίδη (Παναθηναϊκός).

 

Τα γκολ της Εθνικής σημείωσαν οι Μαυρίας (12΄), Μπούζας (28΄), Κοτσαρίδης (66΄) και Ποτουρίδης (89΄, με εντυπωσιακό σουτ πίσω από τη σέντρα του γηπέδου).

 

ΕΛΛΑΔΑ: Καλδέλης, Σκόνδρας (53΄ Κολοβός), Μαρινάκης, Ρουγκάλας, Ποτουρίδης, Μαυρίας (75΄ Μπιλίτσης), Κοτσαρίδης (75΄ Γκέζος), Κατίδης, Καρέλης (65΄ Κουσίδης), Μπούζας, Τοπούζης

 

Βόκολος: «Ικανοποιημένος από το α’ ημίχρονο»

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Λεωνίδας Βόκολος, δήλωσε στο epo.gr: «Η νίκη αυτή κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο παίζει σημαντικό ρόλο στον ψυχολογικό τομέα ενόψει και των επίσημων αγώνων για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο με τις πολλές αλλαγές χάσαμε τη συνοχή στην αμυντική λειτουργία, επιτρέποντας στους αντιπάλους να βάλουν εύκολα γκολ. Οι πολλές απουσίες παικτών δεν φάνηκαν, αφού αυτοί που αγωνίστηκαν είχαν πάθος και αποφασιστικότητα. Ήταν το τελευταίο αγωνιστικό τεστ ενόψει των επίσημων αγώνων της Σλοβακίας. Εύχομαι να πάμε εκεί χωρίς προβλήματα τραυματισμών, για να κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό για την εθνική μας».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook