Στιγμές αγωνίας έζησαν δύο νεαρές φοιτήτριες στο Ηράκλειο που δέχτηκαν επίθεση με σκοπό τη ληστεία από δύο άτομα ενώ περπατούσαν στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν οι δύο άντρες, ένας 21χρονος και ένας 29χρονος οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι ναρκομανείς, ακινητοποίησαν  απείλησαν με μαχαίρι τις δύο 20χρονες κοπέλες προκειμένου να τους δώσουν τις τσάντες τους.

Οι δύο φοιτήτριες τρομαγμένες έδωσαν στους δύο επίδοξους ληστές τις τσάντες τους, που περιείχαν το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα καθώς και διάφορα άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς οι νεαρές κοπέλες φρόντισαν να ειδοποιήσουν αμέσως τις αρχές και να δώσουν περιγραφή των δραστών.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου οδηγήθηκαν οι δύο άντρες ομολόγησαν την πράξη τους και στη συνέχεια αποκάλυψαν που είχαν αφήσει τις τσάντες των δύο γυναικών.

Πράγματι, οι τσάντες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στις παθούσε

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook