Σε εκκαθάριση των ανενεργών λογαριασμών προχωρά η Yahoo, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα σε ενεργούς χρήστες να ζητήσουν μια νέα, καλύτερη διεύθυνση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της CEO της εταιρείας Marissa Mayer, οι λογαριασμοί που έχουν παραμείνει ανενεργοί για περισσότερο από ένα χρόνο θα απενεργοποιηθούν και οι διευθύνσεις θα γίνουν διαθέσιμες για απόκτηση από άλλους χρήστες. Με τον τρόπο αυτό, διευθύνσεις που έχουν «πιαστεί» χρόνια πριν και έκτοτε δεν χρησιμοποιούνται, θα ξαναγίνουν διαθέσιμοι.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να ζητήσουν τις ID που επιθυμούν από τα μέσα του Ιουλίου. Οι διευθύνσεις που θα απελευθερωθούν μετά την εκκαθάριση, θα ξεκινήσουν να διατίθενται εκ νέου από τα μέσα του Αυγούστου.

«Εάν είστε σαν και εμένα, θα θέλατε ένα “Όνομα Χρήστη” (ID) που είναι σύντομο, “όμορφο”, και εύκολο να το θυμάσαι σαν το “[email protected]” αντί για το “[email protected]”», δήλωσε ο Jay Rossiter σε σχετική δημοσίευση της εταιρείας.

«Ένα Yahoo ID δεν είναι μόνο η διεύθυνση email σας. Επιπλέον σας δίνει πρόσβαση σε περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας, όπως αθλητικά αποτελέσματα, τον καιρό στην πόλη σας, και νέα που σας ενδιαφέρουν».

Όσο για τους χρήστες που έχουν λογαριασμό στο Yahoo και ο όποιος έχει παραμείνει ανενεργός για ένα χρόνο, έχουν προθεσμία μέχρι τις 15 Ιουλίου να τον χρησιμοποιούσουν για να μην χαθεί.

newpost.gr