Με ένα απίστευτο και θεαματικό Drift Show απασχόλησε τους φίλους του motosport η Pista Park, το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουνίου.

Δώδεκα αγωνιστικά αυτοκίνητα, ειδικά διαμορφωμένα για drift καταστάσεις από όλη τη Κρήτη έκαναν τους εκατοντάδες θεατές να χειροκροτούν προσπαθώντας μέσα απο πυκνή ομίχλη «λάστιχου» να πάρουν και ανάσες οξυγόνου!!!

Μεγάλος συναγωνισμός, φυσικά όμως με «παρεϊστικη» και φιλική διάθεση, υπήρξε ανάμεσα σε όλους τους αγωνιζομένους, και τεράστια βελτίωση είδαμε από οδηγούς «νέους» στο σπορ, που κατέληξαν να καταλάβουν και σκαλί στο βάθρο!!!

Έτσι, με τα Κύπελλα των Νικητών έφυγαν οι Ανδριώτης Νίκος στην πρώτη θέση, Σγουράκης Νίκος στην δεύτερη και ο «νέος» Μπαλαντίνος Αλέξης στην τρίτη θέση. Το χρηματικό έπαθλο (βάση της βαθμολογίας των προκριματικών περασμάτων) κέρδισαν οι Ανδριώτης Νίκος, Τσαγκαράκης Δημ, και Καβουκίδης.

Μουσικά διαλείμματα με χορό απο τα κορίτσια του Medusa και Diamonds Prive Club κράτησαν «ζεστό» το ανδρικό πλήθος, την ώρα που τα αυτοκίνητα άλλαζαν λάστιχα και προετοιμάζονταν για τον επόμενο γύρο.

Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης ήταν ο FOTARAS EXHAUST SYSTEMS & EXTREME TUNING CHANIA, τέρμα Αν.Γογονή.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΜΑΧ FM, Εβδομαδιαία Εφημερίδα Κοσμος της Πόλης, flashnews.gr, creteplus.gr, cretadrive.gr,

Η Οργανωτική Ομάδα Pista Park Team ευχαριστεί θερμά, όλους τους θεατές που βρέθηκαν τις δυο αυτές μέρες στην πίστα, τους Οδηγούς που έδωσαν το βροντερό παρών τους, και φυσικά τον Χορηγό Γιάννη Φωταρά και όλους τους Υποστηρικτές της αφίας.

Πολύτιμη φυσικά ήταν η βοήθεια της ANEK LINES, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, του ΕΚΑΒ Χανίων που η συμβολή τους ήταν απαραίτητη για αυτή τη πολύ επιτυχημένη διοργάνωση.

\"\"

\"\"
\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook