Κλιμάκιο της ΕΥΔΕ αεροδρομίων Νοτίου Ελλάδος, κατεβαίνει της επόμενες ημέρες στα Χανιά, προκειμένου να σχεδιαστεί με λεπτομέρεια ο τρόπος με τον οποίο θα εκτελούνται τα έργα επέκτασης του αεροδρομίου.

Στόχος είναι να μην επηρεάσουν τα έργα τη λειτουργία του αεροδρομίο, ειδικά αυτή την περίοδο αιχμής.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr o αερολιμενάρχης Χανίων Σταύρος Καστρινάκης: \” Δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία του αεροδρομίου. Έχει προβλεφθεί τρόπος εκτέλεσης των έργων χωρίς να εμποδιστεί η λειτουργία του αεροδρομίου. Έχουμε ήδη σκεφτεί τι πρέπει να κάνουμε\”.

\”Σε κάθε περίπτωση την τελική απόφαση για τις κινήσεις και τις λεπτομέρειες για τις αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου, θα λάβουμε με το κλιμάκιο της ΕΥΔΕ αεροδρομίων Νοτίου Ελλάδος, η οποία έχει την ευθύνη παρακολούθησης και επίβλεψης\” συμπληρώνει ο κ. Καστρινάκης

Δείτε το κείμενο της σύμβασης

5 παρεμβάσεις περιλαμβάνει το έργο της επέκτασης του αεροδρομίου Χανίων όπως αυτές διατυπώνονται στο κείμενο της σύμβασης που υπεργράφη με την ανάδοχο εταιρεία \”ΑΚΤΩΡ\”

Οι εργασίες προβλέπουν την αμφίπλευρη επέκταση του υφιστάμενου κτηρίου, η αναδιαμόρφωση του χώρου και η κατασκευή νέου κτηρίου πύργου ελέγχου,

Επιπλέον σχεδιάζεται η κατασκευή νέου χώρου αμαξοστασίου αλλά και φύλαξης των απορριμμάτων,

Δείτε εδώ τη σύμβαση που υπεγράφη δίνοντας το πράσινο φως για την επέκταση του αεροδρομίου Χανίων.

\"\"

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook