Με ένα ντέρμπι και αρκετές ενδιαφέρουσες «μάχες» για την υπόθεση αποφυγής του υποβιβασμού συνεχίζεται η Β’ ΕΠΣΧ. Στην 23η αγωνιστική δεσπόζει η «μονομαχία» της κορυφής στο Κολυμβάρι, την Κυριακή το πρωί, ανάμεσα στην πρωτοπόρο ομάδα των Ροδωπού και τον δεύτερο Τιτάν. Οι γηπεδούχοι με νίκη, πέρα του ότι θα «σπάσουν» το αήττητο του αντιπάλου τους, «σφραγίζουν» ουσιαστικά τον τίτλο, ενώ η ομάδα των Καλυβών σε περίπτωση που κερδίσει αυτή θα μειώσει την διαφορά στους 4 βαθμούς και θα ξαναμπει στην διεκδίκηση του τίτλου.

 

Στην ουρά τώρα υπάρχουν πολλές σπουδαίες αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Το Σάββατο, στο Νιό Χωριό, ο Διαγόρας αντιμετωπίζει το Νέο Αστέρα, ενώ την ίδια ώρα η Ε.Θ.Κ. παίζει με το ΙΝΚΑ. Την Κυριακή το απόγευμα ξεχωρίζει στην υπόθεση αυτή το παιχνίδι στη Μ. Ελιά ανάμεσα στον Παγχανιακό και την Δάφνη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια το Σάββατο (17.00) υπάρχει το γειτονικό ντέρμπι Νέοι Χανίων – Ελ. Βενιζέλος. Η Άμιλλα υποδέχεται αποδεκατισμένη τον Ίκαρο Τ. την Κυριακή το πρωί στον Πλατανιά, ενώ το απόγευμα υπάρχουν τα ματς Πλάτανος – Απόλλων και Σφακιά - Χάλης.

 

23η αγωνιστική

Σάββατο 16 Απριλίου (17.00)

Διαγόρας – Νέος Αστέρας στο Νι Χωριό

Ανεζάκης (Διαμαντής – Λεκάκης)

 

Νέοι Χανίων – Ελ. Βενιζέλος στις Μουρνιές

Χρυσός (Παναγόπουλος – Γιουματζίδης)

 

Ε.Θ.Κ. – ΙΝΚΑ στα Καθιανά

Μπερτάκης (Κανελάκης – Βρυωνάκης)

 

Κυριακή 17 Απριλίου (10.30)

Άμιλλα – Ίκαρος Τ. στον Πλατανιά

Κανελάκης (Βραχνάκη – Λεκάκης)

 

Ροδωπού – Τιτάν στο Κολυμβάρι

Τριανταφύλλου (Καλιγέρης – Αναστασάκης)

 

Κυριακή 17 Απριλίου (17.00)

Πλάτανος – Απόλλων στον Πλάτανο

Ντοκάκης (Κατερουδάκης – Διαμαντής)

 

Σφακιά – Χάλης στο Φραγκοκάστελο

Δρακακάκης (Πετεινάτος – Φρατζολάκης)

 

Παγχανιακός – Δάφνη στη Μ. Ελιά

Κανελάκης (Μπερτάκης – Μαραγκάκης)

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης