«Γλέντι» στήθηκε στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου από τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, που πανηγύρισαν έξαλλα την παραμονή τους στην Α1 Πόλο Γυναικών. Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής πήραν τον βαθμό που επιζητούσαν απέναντι στον Πανιώνιο με 8-8 και διατηρήθηκαν στην μεγάλη κατηγορία.

 

Αυτό το αποτέλεσμα ήταν ευνοϊκό και για τις «κυανέρυθρες» αφού κι αυτές με την σειρά τους παρέμειναν στην Α1, ενώ η ομάδα που… αποχαιρέτησε την κατηγορία και υποβιβάστηκε στην Α2 ήταν ο Νηρέας Χαλανδρίου, που με οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Ηρακλείου θα σωνόταν.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τις δυο ομάδες στο 3-3, ενώ στα επόμενα δύο οκτάλεπτα το θέαμα ήταν πιο χορταστικό. Στο 24\’ ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 4-5 αλλά ο ΝΟΡ κατάφερε να ισοφαρίσει με επιμέρους σκορ 4-3 στην τελευταία περίοδο με το τελικό 8-8 να φέρνει χαμόγελα και στις δυο ομάδες που παρέμειναν στην Κατηγορία.

Κορυφαία για ακόμα ένα παιχνίδι για την ομάδα του Ρεθύμνου η Έλενα Φαρμάκη με 4 γκολ, ενώ από δύο πέτυχαν οι Φραγκιουδάκη και Πατσαχάκη.

 

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 1-2, 4-3.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Φαρμάκη 4, Φραγκιουδάκη 2, Πατσαχάκη 2.

Πανιώνιος (Νίκος Μπαμπάνας): Αποστολίδου 2, Αλεξάκη 2, Κοντογιάννη 2, Παπαγεωργίου 1, Παπαδάκη 1.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook