Για το νέο της βιβλίο, τη σεζόν στο «Μες στη καλή χαρά» και τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη».

Για το ερωτικό μυθιστόρημα που έχει γράψει και που σύντομα θα κυκλοφορήσει, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Αυτό το βιβλίο είναι μια υπόσχεση στον πατέρα μου, ο οποίος μου είχε πει “Θέλω να γράψεις ένα βιβλίο για χάρη μου”. Έτσι και έκανα λοιπόν». Η παρουσιάστρια και στιχουργός παραδέχεται: «Ακόμα κι αν πίστευα ότι έχω γράψει ένα μυθιστόρημα 100%, η αλήθεια είναι ότι έχω βάλει και κάποια δικά μου στοιχεία μέσα».

Επιπλέον δήλωσε για τη σχέση της με τους συνεργάτες της στην εκπομπή του Alpa: «Η χρονιά αυτή λειτούργησε ως μάθημα. Στη ζωή αυτή όλα γίνονται για κάποιο λόγο» είπε, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν οι νεότεροι συνεργάτες της αναγνώρισαν τον χώρο που τους έδωσε στην εκπομπή, η ίδια απάντησε: «Περιμένω πράγματα μόνο από τους συγγενείς και τους φίλους μου. Από τους υπόλοιπους δεν περιμένω τίποτα».

Σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει το «Αλάτι και Πιπέρι», τη θρυλική εκπομπή του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού, η ίδια σχολίασε: «Μόλις ολοκληρωθεί η εκπομπή, ας συζητήσουμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα το έκανα όπως ο πατέρας μου. Ήταν διαφορετικά τότε, ήταν άλλες εποχές», αποκάλυψε μάλιστα ότι ονειρεύεται να κάνει το δικό της talk show: «Ονειρεύομαι να κάνω κάτι σαν το Chelsea Lately. Θα ήθελα και πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό».

Τέλος, παραδέχθηκε ότι είναι μόνη της αυτή την περίοδο και δίνει σημασία στους φίλους και την οικογένειά της. «Ο έρωτας φυσικά όμως χωράει παντού» δήλωσε.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook