Ο Ρυθμός στο Matala Beach Festival χτυπάει κόκκινο!

Το διεθνές Matala Beach Festival 2013 έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας καθώς  η καρδία της νεολαίας χτυπάει στο νότο και η διάθεση για διασκέδαση είναι σε υψηλά επίπεδα.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι και χθες οι απανταχού φίλοι των Ματάλων γέμισαν ασφυκτικά την παραλία, αλλά και τους γύρω δρόμους για να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο μεγαλύτερο δωρεάν Φεστιβάλ της Ελλάδας.

\"\"

Από το πρωί του Σαββάτου πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ αλλά και κάνουν το μπάνιο τους αφού και ο καιρός ήταν σύμμαχος.

Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες που θα κατακλύσουν και σήμερα τα Μάταλα ενώ, η άψογη συνεργασία μεταξύ των φορέων και των εθελοντών προσδίδει άλλη δυναμική στη διοργάνωση, καθώς ο κόσμος που συρρέει στην περιοχή δεν ταλαιπωρείται σε κανένα σημείο και όλοι αισθάνονται την φιλοξενία των κατοίκων του νότου.

\"\"

Οι Locomondo που επέστρεψαν στα Μάταλα έπειτα από δυο χρόνια ξεσήκωσαν με τον τρόπο τους τον κόσμο που βρέθηκε στην κεντρική σκηνή.

\"\"

Το συγκρότημα προσέφερε στο κοινό ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς που συνδυάζονται κυρίως με ελληνικό στίχο και συχνά με στοιχεία από την ελληνική παραδοσιακή μουσική, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη σε όσους βρεθηκαν στην παραλία χθες το βράδυ.

Σε δηλώσεις που έκαναν τόνισαν ότι είναι πολύ χαρούμενοι που τους δόθηκε η δυνατότητα να τραγουδήσουν ξανά σε αυτό το μαγευτικό τοπίο και σε ένα τόσο ένθερμο κοινό ενώ ευχαρίστησαν όλους εκείνους που δημιούργησαν αυτή την καταπληκτική ατμόσφαιρα υποσχόμενοι ότι στο μέλλον θα επιστρέψουν ξανά!

Η βραδιά δεν τελείωσε όμως εκεί, καθώς οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει πλήθος συναυλιών με μουσικά αφιερώματα στους Janice Joplin, Coldplay και τους Pink Floyd,  από υποσχόμενα συγκροτήματα, ενώ ο Harry Keyworth που ταξίδεψε από το Λονδίνο ειδικά για το Φεστιβάλ δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό μέχρι το πρωί.

\"\"

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις 3 ειδικά διαμορφωμένες μουσικές σκηνές που έχουν στηθεί, πλήθος από νεαρούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες «ταξίδεψαν» τον κόσμο σε μια άλλη εποχή, ενώ ο Richard Smith καθηγητής μουσικής στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, παρέδωσε μαθήματα κιθάρας σε νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική!

Για σήμερα Κυριακή τρίτη μέρα του Φεστιβάλ, έχουν προγραμματιστεί πλήθος συναυλιών με μουσικά αφιερώματα στους Doors,  ενώ ο Hugh Corwell από τους θρυλικούς Stranglers αναμένεται να ξεσηκώσουν τα πλήθη που και σήμερα θα βρεθούν στα Μάταλα.

Το κέφι ξεκινάει από νωρίς καθώς στη σκηνή θα ανέβουν συγκροτήματα όπως ο Tseros, ο Harry Keyworth μαζί με τον Καπετανάκη σε ένα συνδυασμό ξένης με παραδοσιακής μουσικής, ενώ η βραδιά συνεχίζεται με τους Chesko & friends καθώς και τα μουσικά σχήματα Κλεψύδρα, Crossroads, Smoky Mugs, Entropia, Pat- Kiout, Phoenix Spell και Joel Grandel & Guests.

\"\"

Από το Φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να λείπει ο μοναδικός Tonis Sfinos που επισκέπτεται τα Μάταλα για τρίτη χρονιά, αφήνοντας το δικό του στίγμα στη διοργάνωση, καθώς είναι o απόλυτος έλληνας star που θα μας παρασύρει σε τρελούς ρυθμούς από τα 60’s και τα 70’s δηλαδή την εποχή των Hippies!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook