Οι ακριβότερες σουίτες του κόσμου μπορεί προσφέρουν πολύτελεια χωρίς όρια, ωστόσο για να μείνει κανείς εκεί πρέπει να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη! 

Η κατάσταση γύρω όμως, όσον αφορά στα οικονομικά, συνεχώς χειροτερεύει με το ενδεχόμενο των διακοπών για πολλούς να φαντάζει… όνειρο.

Τι θα λέγατε όμως αν… κερδίζατε χρήματα σε κάποιο τυχερό παιχνίδι για παράδειγμα και μπορούσατε να περάσετε λίγες ημέρες διακοπών σαν βασιλιάδες σε μία από τις καλύτερες και ακριβότερες σουίτες ξενοδοχείων του κόσμου;

Penthouse Suite, Ξενοδοχείο Martinez, Κάννες- Διαμονή: 18.000 δολάρια/ νύχτα

Αυτό είναι το μεγαλύτερη, ακριβότερη και η μοναδική ενωμένη σουίτα στην Κυανή Ακτή.

Και οι δύο σουίτες παρέχουν τζακούζι, τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, βιβλιοθήκη DVD, κουζίνα, ανοιχτό μπαρ, προσωπικό μπάτλερ διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο και δυνατότητα μετατροπής των δωματίων σε μία ενωμένη τεράστια σουίτα.

Η πολυτέλεια εδώ δεν έχει όρια, καθώς τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε Αρ Ντεκό ρυθμό με σύγχρονα έπιπλα, κουρτίνες από μετάξι και ξύλινα πατώματα.

Η έκταση τους περιορίζεται στα… 185 τετραγωνικά μέτρα! Όσο για τη θέα; Ολόκληρος ο κόλπος των Καννών απλώνεται μπροστά στα μάτια των απαιτητικών πελατών.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

 

Ritz-Carlton Suite, Ξενοδοχείο Ritz-Carlton, Μόσχα- Διαμονή: 18.200 δολάρια/νύχτα

Τα τεράστια παράθυρα της σουίτας δίνουν στον επισκέπτη τη δυνατότητα να θαυμάσει το Κρεμλίνο, την Κόκκινη Πλατεία, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλείου και πολλά άλλα.

Τα έπιπλα που στολίζουν αυτό το δωμάτιο των 232 τετραγωνικών μέτρων είναι σε κλασικό ρωσικό αυτοκρατορικό στυλ, ενώ διαθέτει ακόμη ευρύχωρο καθιστικό, τραπεζαρία, βιβλιοθήκη, γραφείο και αίθουσα συνεδριάσεων, πιάνο και θερμαινόμενο δάπεδο.

Εκεί θα δοκιμάσετε πέντε γεύματα υψηλών προδιαγραφών την ημέρα, με όλο το προσωπικό να είναι διατεθειμένο να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Τέλος, η σουίτα διαθέτει αυτόνομο σύστημα ενεργειακού εφοδιασμού, εγκεκριμένο από την KGB, για ασφαλείς τηλεπικοινωνίες.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

 

Royal Suite, Ξενοδοχείο Burj Al Arab, Ντουμπάι- Διαμονή: 19.000 δολάρια/νύχτα

Η διώροφη, 780 τετραγωνικών μέτρων σουίτα, προσφέρει θέα πάνω από την Αραβική Θάλασσα, μαρμάρινο δάπεδο, περιστρεφόμενο κρεβάτι με ουρανό, τραπεζαρία, ιδιωτικό κινηματογράφο και ασανσέρ μεταξύ των δύο ορόφων, με το μαρμάρινο μπάνιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Ένας σοφέρ με μία ασημένια Rolls-Royce βρίσκεται συνεχώς επί ποδός, αλλά για τους ακόμη πιο απαιτητικούς υπάρχει και η δυνατότητα του ελικοπτέρου.

Ακόμη, ένας προσωπικός μπάτλερ βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία.

Η συγκεκριμένη σουίτα είναι η τελευταία λέξη στην πολυτέλεια με μια σκάλα από μάρμαρο και χρυσό να δεσπόζει στο εσωτερικό της, λεοπάρ φουντωτά χαλιά να ντύνουν τα πατώματα και με πολυτελή κλινοσκεπάσματα Versace να αγκαλιάζουν το κρεβάτι.

Τέλος, μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα στο υποβρύχιο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Imperial Suite, Ξενοδοχείο Park Hyatt, Παρίσι- Διαμονή: 20.000 δολάρια/ νύχτα

Βρίσκεται στον 5ο όροφο και έχει έκταση 200 τετραγωνικών μέτρων. Το 60 τετραγωνικών μέτρων μπαλκόνι της σουίτας έχει εξαιρετική θέση στη Rue se la Paix και τη στήλη Βαντόμ.

Το δωμάτιο έχει ψηλά ταβάνια, τραπεζαρία, κουζίνα, μπαρ και σοφίτα. Περιλαμβάνει επίσης ιδιωτικό σπα με υδρομασάζ, χαμάμ και κρεβάτι μασάζ.

Στις παροχές της σουίτας εμπεριέχονται και οι υψηλές ταχύτητες του Internet, ένας υπολογιστής τελευταίας τεχνολογίας, τηλέφωνα με πολλές γραμμές και ξεχωριστός χώρος εργασίας.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

 

The Bridge Suite, Ξενοδοχείο Atlantis, Μπαχάμες- Διαμονή: 22.000 δολάρια/νύχτα

Το δωμάτιο βρίσκεται στην κορυφή μιας γέφυρας που ενώνει τα δύο κτίρια των διάσημων Royal Towers και έχει θέα στο λιμάνι και τη μαρίνα της νήσου Παραντάιζ.

Διαθέτει ψηλά ταβάνια, μπαλκόνι 74 τετραγωνικών μέτρων και πολλά παράθυρα που δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει μια πανοραμική θέα της νήσου Παραντάιζ.

Σίγουρα η θέση της σουίτας είναι ο κυριότερος λόγος της τιμής της. Σύμφωνα με το Forbes, εκεί έχουν μείνει η Oprah, ο Michael Jackson, η Celine Dion και ο Bill Gates.Ειδικότερα, η σουίτα διαθέτει 10 δωμάτια, τα οποία είναι διακοσμημένα με μαύρο, κόκκινο και χρυσό χρώμα.

Εντυπωσιακό είναι και το ότι στο ταβάνι στέκει αγέρωχος ένας χρυσός πολυέλαιος 22 Καρατίων.Το σαλόνι είναι 116 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει αίθουσα πιάνο και δύο κέντρα διασκέδασης.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ένα καθιστικό, δύο τεράστιες ντουλάπες και σεντόνια ζωγραφισμένα στο χέρι. Η κουζίνα έχει δική της είσοδο και στο εσωτερικό της εργάζονται επτά άτομα προσωπικό, εκτός του μπάτλερ και του μάγειρα.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Presidential Suite, Ξενοδοχείο Ritz-Carlton, Τόκιο, Διαμονή: 25.000 δολάρια/νύχτα

Βρίσκεται στον 53ο όροφο και προσφέρει εκπληκτική θέα του Τόκιο, συμπεριλαμβανομένου του Αυτοκρατορικού Παλατιού.

Στα 306 τετραγωνικά μέτρα της σουίτας μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη πολυτέλεια, καθώς περιλαμβάνει κρεβάτι με ουρανό, προσωπικό θυρωρό, ένα καθιστικό και μία τραπεζαρία, ένα μεγάλο μαρμάρινο μπάνιο, μία τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Villa La Capula Suite, Ξενοδοχείο Westin Excelsior, Ρώμη- Διαμονή: 29.000 δολάρια/ νύχτα

Η σουίτα βρίσκεται στον πέμπτο και έκτο όροφο του ξενοδοχείου, κάτω από τον επιβλητικό τρούλο, που είναι γνωστός από τις ταινίες του Φελίνι.

Καλύπτει 566 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει επίσης ένα μπαλκόνι 167 τετραγωνικών μέτρων! Αν και έχει μόνο δύο υπνοδωμάτια, εάν χρειαστεί μπορούν να ενωθούν άλλα πέντε.

Ολόκληρο το δωμάτιο ανακαινίστηκε πλήρως το 1998, με το κόστος να αγγίζει τα 7 εκατ. δολάρια!

Το «θέμα» της σουίτας είναι σε ρωμαϊκό στυλ, με πισίνα, υδρομασάζ, τοιχογραφίες και ρετρό παράθυρα που θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή.

Στο ισόγειο βρίσκεται η ιδιωτική κουζίνα και η τραπεζαρία με έναν πολυέλαιο φτιαγμένο από γυαλί Μουράνο και ένα προσωπικό κελάρι με 150 ετικέτες κρασιού.

Τέλος, μπορείτε να απολαύσετε ιδιωτικές προβολές ταινιών στον κινηματογράφο της σουίτας.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ty Warner Penthouse, Ξενοδοχείο Four Seasons, Νέα Υόρκη- Διαμονή: 34.000 δολάρια/νύχτα

Οι τοίχοι της συγκεκριμένης σουίτας των 9 δωματίων είναι επενδυμένοι με φίλντισι, χρυσό, πλατίνα και πολυτελή υφάσματα, γεγονός που την κάνει «ζεστή» και φιλόξενη.

Βρίσκεται στον 52ο όροφο του υψηλότερου ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης και διαθέτει τεράστια παράθυρα με πανοραμική θέα σε όλη την πόλη.

Περιλαμβάνει σπα, προσωπικό γυμναστή και μπάτλερ, ενώ ένας σοφέρ θα είναι πάντα στις υπηρεσίες σας για να σας ξεναγήσει με πανάκριβα αυτοκίνητα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Ακόμη, έχετε την ευκαιρία να δειπνήσετε στο φημισμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

 

Hugh Hefner Sky Villa, Palms Casino Resort, Λας Βέγκας- Διαμονή: 40.000 δολάρια/νύχτα

Ανήκει στον πασίγνωστο Hugh Hefner, κοστίζει περίπου 10 εκατ. δολάρια και είναι διώροφη με έκταση 836 τετραγωνικών μέτρων.

Περιλαμβάνει ένα γυάλινο ασανσέρ, ένα περιστρεφόμενο κρεβάτι, καθρέφτη στο ταβάνι, εσωτερικό καταρράκτη, ένα τζακούζι με εκπληκτική θέα, μπάτλερ, δωμάτιο σπα και μασάζ, γυμναστήριο, αίθουσα πόκερ, τζάκι, τρία υπνοδωμάτια και πολλές τηλεοράσεις.

\"\"

Royal Penthouse Suite, Ξενοδοχείο President Wilson, Γενεύη- Διαμονή: 53.000 δολάρια/νύχτα

Αυτή η σουίτα, που καταλαμβάνει έναν ολόκληρο όροφο του ξενοδοχείου, είναι προσβάσιμη μόνο με ιδιωτικό ασανσέρ. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, έξι μπάνια με μαρμάρινο μωσαϊκό, ένα lounge μπαρ, μια βεράντα που προσφέρει μοναδική θέα στην πόλη και τα αξιοθέατά της.

Είναι διακοσμημένη σε σύγχρονο στυλ, ενώ στο σαλόνι με χωρητικότητα 40 ατόμων υπάρχουν ένα τραπέζι μπιλιάρδου και μία βιβλιοθήκη.

Η τραπεζαρία έχει 26 καθίσματα και ένα οβάλ τραπέζι από μαόνι. Το προσωπικό του ξενοδοχείου, από την πλευρά του, καθησυχάζει τους πελάτες λέγοντάς τους πως η Imperial Suite προσφέρει μοναδική ασφάλεια στον επισκέπτη και είναι ιδανική για διασημότητες ή αρχηγούς κρατών.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook