Δύο Ηρακλειώτες 31 και 21 ετών φέρονται ως οι δράστες πυροβολισμών εναντίον νυκτερινού κέντρου στο Ηράκλειο, πριν από ένα και πλέον χρόνο.

Όπως ανακοίνωσε η Αστ/κη Δ/νση Ηρακλείου, σύμφωνα με καταγγελία 65χρονου ημεδαπού παθόντα, πρωινές ώρες της 03/01/2010, δύο άγνωστοι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, πυροβόλησαν τουλάχιστον δέκα φορές (10) προκαλώντας φθορές σε γυάλινο στέγαστρο εισόδου παρακείμενου καταστήματος και στο Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 65χρονου. Αστυνομικοί της Υ.Α. Ηρακλείου μετέβησαν στο σημείο, όπου περισυνέλλεξαν από το οδόστρωμα, δέκα (10) κενούς κάλυκες, μία (1) βολίδα και δύο παραμορφωμένα θραύσματα βολίδων. Στα πλαίσια της προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι, δράστες των άσκοπων πυροβολισμών και φθορών είναι δύο Ηρακλειώτες ηλικίας 32 και 21 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστ/κης Δ/νσης, υπάρχει ταύτιση ιχνών μεταξύ των δέκα (10) καλύκων της παρούσας υπόθεσης, με κάλυκα, ο οποίος βρέθηκε και κατασχέθηκε την 26-03-2010 και ώρα 05:20’, χρονική στιγμή όπου έλαβαν χώρα πράξεις απόπειρας κλοπής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και άσκοπων πυροβολισμών κατά συναυτουργία από τους παραπάνω Ηρακλειώτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook