Δείγμα του ταλέντου της δείχνει και στη Σερβία η Βεατρίκη Σαρρή.
Η 15χρονη παίκτρια του Α.Ο. Χανιά, που ήταν εκ των κορυφαίων στην επιτυχία της ανόδου στην Α\’ κατηγορία γυναικών, πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την Εθνική κορασίδων στο Αναπτυξιακό Τουρνουά, που γίνεται στη γειτονική χώρα.
Στο πρώτο ματς η Ελλάδα κέρδισε την οικοδέσποινα με 4-2 και ανατροπή στο σκορ με πρωταγωνίστρια τη Σαρρή, που ισοφάρισε σε 1-1 στο 23\’ και \”σέρβιρε\” το δεύτερο γκολ στην Κοτσάκη στο 29\’. Η Καλδαρίδου στο 50\’ έκανε το 1-3, για να πετύχει το τελικό 2-4 στο 68\’ η Κοτσάκη.
Η σύνθεση της Εθνικής σε αυτό το ματς: Μαργαρίτη (70\’ Στρίγκα), Καλτσίδη (50\’ Πλυτά), Λάμπρου (50\’ Γαβρά), Γκάτσου, Κόντου, Καλδάριδου, Κωνσταντοπούλου (62\’ Γαγάρα), Ζέρβα, Μωραΐτου (62\’ Χύμα), Σαρρή (70\’ Παναγιωτίδη), Κοτσάκη (70\’ Χαρίση)
Στο δεύτερο ματς η Σαρρή εμφανώς καταβεβλημένη από την κούραση δεν μπόρεσε να πιάσει τα ίδια υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά η εμφάνισή της ήταν καλή. 
Η Εθνική επιβλήθηκε 4-1 της Τουρκίας με σκόρερ τις Ζέρβα (25\’), Μωραΐτου (44\’), Κοτσάκη (48\’) και Κουπετσίδου (70\’).
Η σύνθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος:
Στριλίγκα, Καλτσίδη (60\’ Γαγάρα), Γκάτσου, Κόντου, Ζέρβα (72\’ Παναγιωτίδη), Κωνσταντοπούλου (72\’ Χαρίση), Καλδαρίδου (72\’ Χύμα), Σαρρή (60\’ Λάμπρου), Κοτσάκη, Μωραΐτου (52\’ Κουπετσίδου), Πλυτά (52\’ Γαβρά)
Τελευταίος αντίπαλος της Εθνικής την Τρίτη (25/06) η Σλοβενία.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook