Οικογενειακή τραγωδία στην Γλυφάδα. Νεαρή που ενδεχομένως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα κατακρεούργησε τη θεία της και τη γιαγιά της μετά από έντονο καυγά.

Το σκηνικό του θανάτου, στήθηκε λίγα λεπτά μετά τις δέκα. Οι τρεις γυναίκες που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διέμεναν μαζί στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οδού Εφέσου, άρχισαν να διαπληκτίζονται. Όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία γείτονες, δεν ήταν η πρώτη φορά που η 23χρονη, έβγαινε εκτός εαυτού και ξεσπούσε στην 84χρονη γιαγιά της και την 59χρονη θεία της. Όμως σήμερα το πρωί, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Η κοπέλα, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αποφάσισε να φτάσει στα άκρα. Σε κατάσταση αμόκ, άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε με μανία στο σώμα της ηλικιωμένης και στη συνέχεια της θείας της.

Γείτονες, που άκουσαν τη φασαρία και τις φωνές των δύο γυναικών κάλεσαν την Αστυνομία. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης που έφθασαν στο σημείο, πέρασαν χειροπέδες στη νεαρή και την οδήγησαν στο τοπικό τμήμα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook