Τον καλύτερο της εαυτό έβγαλε χθες η Άννα Βίσση στο κλειστό του ΟΑΚΑ τραγουδώντας για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Περισσότερα από 5.000 άτομα απόλαυσαν την μοναδική τραγουδίστρια να ερμηνεύει για πάνω από δύο ώρες μεγάλες επιτυχίες της.

Τη βραδιά άνοιξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για τον Παναθηναϊκό. Η Συναυλία ξεκίνησε με τη Βέρα Μπούφη με πράσινο κασκόλ ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις», ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο Γιώργος Σαμπάνης με το «Φιλί της Ζωής».

\"\"
Η Αννα Βίσση ποζάρει με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟ κ. Ρισβά και την πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Τριφυλλιού

Περιττό να αναφέρουμε ότι όταν βγήκε η Άννα στην σκηνή, έγινε κυριολεκτικά χαμός με τα συνθήματα να μη σταματούν. Η διάσημη τραγουδίστρια διασκέδασε το πολυπληθές κοινό με όλες τις μγάλες επιτυχίες της καριέρας της αλλά και τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να παραλείψει και να τραγουδήσει τον ύμνο του Παναθηναϊκού στην ερμηνεία του οποίου έδειξε αξιομνημόνευτο… ζήλο!

Λίγο πριν το τέλος του show έγινε η απονομή του τίτλου στις βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού και αμέσως μετά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς κάλεσε στη σκηνή το Γάλλο άσο του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η στήριξή σας είναι σημαντική. Συνεχίστε έτσι, σας χρειαζόμαστε!».

Star

Δείτε τα βίντεο από την εμφάνιση της Άννας Βίσση στο κλειστό του ΟΑΚΑ:


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook