Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές η Επιστημονική Ημερίδα με Θέμα: «Η ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ:ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ».

Οι τρεις ομιλητές, ενημέρωσαν τόσο τον κόσμο όσο και τους συναδέρφους τους για τα νέα δεδομένα, για ένα θέμα που απασχολεί ιδιαιτέρως πολλά νέα ζευγάρια.

Η κα. Σπανάκη Αθηνά, Βιοπαθολόγος, ενημέρωσε για τις εξετάσεις που διερευνούν πλέον την υπογονιμότητα και διευκολύνουν στην σωστότερη αντιμετώπιση, ανά περίπτωση.

Ο κ. Τσιχλάκης Μιχάλης, Ουρολόγος, ανέλυσε τα αίτια και τις θεραπευτικές προσεγγίσεις της ανδρικής υπογονιμότητας, ενώ ο Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Μακρυγιαννάκης Αντώνης, ανέλυσε τα νεότερα δεδομένα στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι ομιλητές απάντησαν σε αρκετές ερωτήσεις που υπέβαλλε το κοινό και έλυσε αρκετά θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους που είτε έχουν κάνει αποτυχημένες προσπάθειες σύλληψης, είτε ανησυχούν για τις πιθανότητες σύλληψης στην πάροδο του χρόνου.

\"\"

Από τα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που αναπτύχθηκε είναι η δυνατότητα πλέον “Κατάψυξης Ωαρίων”, η οποία δίνει εξαιρετικές ελπίδες σε γυναίκες που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν τεκνοποιήσει σε μικρή ηλικία, να μπορούν να το επιτύχουν σε μεγαλύτερη.

Η κα Σπανάκη μετά το πέρας της εκδήλωσης, δήλωσε στο medicaltime.gr : \”Είναι τιμή για το Ηράκλειο να διαθέτει Επιστήμονες αναγνωρισμένους Παγκοσμίως για το έργο τους, όπως ο Καθηγητής κ. Μακρυγιαννάκης Αντώνης.

Συμφωνούμε και συγχαίρουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και διοργανώσεις, ειδικά σε μια εποχή που η Υγεία καθημερινά πλήττεται.\”

\"\"

medicaltime.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook