Άλλο ένα πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του…Άλλη μια χρονιά ο Εργοτέλης πανηγύρισε την παραμονή του στην κατηγορία….Άλλη μια χρόνια, οι στόχοι με τα λεγόμενα του Καραγεωργίου επιτεύχθηκαν. 
Την Κυριακή, ο ιστορικός σύλλογος γράφει τον επίλογο, σε μια χρόνια γεμάτη άγχος, συγκινήσεις αλλά και πολλά ερωτηματικά. Ερωτηματικά που αφορούν στην επόμενη μέρα, την παραμονή του Νίκου Καραγεωργίου, τις ανανεώσεις αρκετών συμβολαίων και γενικότερα, πως σκοπεύει να κινηθεί ο πρόεδρος Απόστολος Παπουτσάκης κόντρα στην κρίση των καιρών.
Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στις Σέρρες, ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανσερραικό. Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας, αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα, όμοιο με αυτό της Κέρκυρας. Δηλαδή, με πολλές αλλαγές, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά, να πάρουν χρόνο συμμετοχής. 
Ο Καβαλιώτης προπονητής επέλεξε στην αποστολή τους Δασκαλάκη, Αθανασίου, Καβουσάκη, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούση, Κανδηλάκη, Μπέτο, Λεάλ, Κυριακίδη, Βίσιο, Ορφανό, Χρυσοφάκη, Ρουμπάκη, Βερπακόφσκις, Καρέλη, Χαντί και Μπούντιμιρ.
Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Σίλβα Ζούνιορ και Ολίσε, όπως και οι τραυματίες Αλεξόπουλος, Σαρρής, Ρομάνο και Φραγκουλάκης. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί και ο Νίκος Καρέλης, μολονότι οι υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική ομάδα των Παίδων, δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί καθόλου μέσα στην εβδομάδα, ούτε καν να έρθει στο Ηράκλειο, καθώς θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook