Για την αφοσίωσή του στην Έλενα Παπαρίζου προκειμένου να την κάνει νούμερο 1 μιλά σε συνέντευξή του ο πρώην σύντροφός της, Τόνυ Μαυρίδης, ο οποίος μπορεί να δηλώνει σήμερα ερωτευμένος και γεμάτος ενέργεια να δημιουργήσει αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πέρασε δύσκολες στιγμές.

Όπως εξομολογείται στην εφημερίδα «Εspresso»: «Ο κόσμος πίστευε ότι είμαι ένας χαραμοφάης που απλώς έτρεχε πίσω από την Έλενα. Βέβαια ίσως να φταίω κι εγώ για αυτό γιατί δεν επεδίωξα να βγω μπροστά.

Αν κοιτάξεις στους τοίχους γύρω σου θα δεις ένα σωρό χρυσούς δίσκους. Προφανώς η εταιρεία μου τους έδωσε γιατί δούλεψα σκληρά για αυτούς.

Ναι, γράφω και μουσική, αλλά αν με ρωτήσεις μέχρι και πριν από λίγα χρόνια για τη δουλειά μου θα σου πω πως στόχος μου ήταν να κάνω την Έλενα νούμερο 1 και τα κατάφερα».

Ο Τόνυ Μαυρίδης μιλάει επίσης για την κατάθλιψη που πέρασε. «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλο αυτό που συνέβαινε με την showbiz. Για ένα διάστημα δεν είχα ζωή.

Το μόνο που έκανα ήταν να γράφω μουσική. Ζούσα μέσα στο στούντιο και μου έφερνε εκεί η Έλενα ένα πιάτο φαγητό».

Όσο για το πώς το ξεπέρασε… «Δύσκολα και με τη βοήθεια ειδικού. Μου συνέστησε να χαλαρώσω τους ρυθμούς μου, να αποβάλω το άγχος και να τρώω ό,τι θέλω χωρίς να πιέζομαι.

Έτσι πήρα τα κιλά. Ήμουν πολύ fit πριν. Πραγματικά είναι σαν να παλεύεις με ένα τέρας».

Στην ερώτηση αν αυτό στάθηκε αιτία χωρισμού, απαντά: «Για περίπου πέντε χρόνια μόνο δουλεύαμε. Είχαμε πάει διακοπές μόνο δύο μέρες.

Όταν όλη σου η ζωή γίνεται δουλειά, καταλαβαίνεις… Μετά ήρθε και η κατάθλιψη. Η Έλενα το άντεξε για έναν χρόνο, μετά όταν άρχισα να συνέρχομαι, νομίζω πως το μετέδιδα».

Όσο για το πώς χώρισαν τελικά… «Η απόφαση ήταν από κοινού. Δεν έπαθα ερωτική απογοήτευση, απλώς έχασα τη συνήθειά μου.

Μεγάλο πράγμα η συνήθεια. Τώρα όμως που το φιλοσοφώ, έτσι έπρεπε να γίνει» καταλήγει ο Τόνυ Μαυρίδης.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook