Στο κατάμεστο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο 29/06 μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση με τίτλο «Η αρπαγή της Ευρώπης», από τους μαθητές και τους καθηγητές του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποιοτική παράσταση, με ξεχωριστή σκηνική παρουσία και ιδιαίτερη μουσική υπόκρουση.

Μέσα από την παράσταση αυτή, οι μαθητές και οι καθηγητές ανέδειξαν όλο το μεγαλείο της συνεργασίας, της δημιουργικότητας αλλά και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, καθώς ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη παντοπωλείου στην είσοδο για την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας στο Δήμο Ηρακλείου.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στις άπορες οικογένειες που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου.

Τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Α.&Μ. Καλοκαιρινού, το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου συγχαίρουν την προσπάθεια του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου και ευχαριστούν θερμά τους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς για τη συμπαράσταση στο έργο που επιτελούν και ευελπιστούν η πρωτοβουλία αυτή ν’ αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook