Πρώτη ενημέρωση 11.00

Σε αυτοκίνητο που βρίσκεται σταθμευμένο στην περιοχή του Γιοφύρου,  στα δυτικά του Ηρακλείου, βρέθηκαν χιλιάδες σφαίρες από καλάσνικοφ, όπως αποκάλυψε το flashnews.gr !

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί προκειμένου να ερευνήσουν τα ευρήματα, καθώς σήμανε συναγερμός στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. Στο όχημα βρέθηκαν 6500 σφαίρες καλάσνικοφ και ένα όπλο.

Άμεσα ερευνήθηκε η ταυτότητα του ιδιοκτήτη του Ι.Χ., ο οποίος όπως αποδείχθηκε στην πορεία μένει στο Ηράκλειο και κατάγεται από τον Μυλοπόταμο. Ο συγκεκριμένος, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θέμα αναφέρει:

\’\’Συνελήφθη, χθες (01.07.2013) το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 29χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού, συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 29χρονου, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν :

• Εννέα (9) μεταλλικά κυτία που περιείχε το καθένα επτακόσια είκοσι (720) πλήρη φυσίγγια, συνολικά έξι χιλιάδες τετρακόσια ογδόντα (6.480) φυσίγγια και

• ένα (1) πιστόλι μετά ενός γεμιστήρα που περιείχε δώδεκα (12) πλήρη φυσίγγια.

Από τη προανάκριση προέκυψε ότι ανωτέρω 29χρονος είχε παραχωρήσει το εν λόγω όχημα, προς χρήση σε 30χρονο ημεδαπό, ο οποίος και αναζητείται.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.\’\’

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook