Εντάσεις και φραστικά επεισόδια σημάδεψαν και την τελευταία ημέρα συνεδρίασης της Προανακριτικής Επιτροπής για τη σύνταξη του πορίσματος για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Η ένταση κορυφώθηκε με φόντο την άρνηση της πλειοψηφίας να κάνει δεκτό το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να παραταθούν οι εργασίες της Προανακριτικής. Λάδι στην φωτιά έριξε το νέο μέλος της Επιτροπής από τη Νέα Δημοκρατία, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, που κατηγόρησε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για χάσιμο χρόνου.

Διαβάστε τους διαλόγους από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Σοβαρολογείτε, κύριε; Είστε τουρίστας εδώ. Είστε τουρίστας σε αυτή την υπόθεση όταν λέτε ότι είναι μόνο για χάσιμο. Πηγαίνετε στη Μύκονο!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εάν έχετε το θάρρος των λόγων σας να ανάψετε και το μικρόφωνο να καταγράφονται αυτά που λέτε κύριε, που ήρθατε δεύτερη φορά στην Επιτροπή και μας λέτε ότι είναι χρόνος για χάσιμο.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Εσύ δεν μπορείς να μου κάνεις υποδείξεις για το τι θα κάνω. Κατάλαβες;

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν ντρέπεστε λιγάκι;

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Να ντρέπεσαι εσύ γιατί είσαι αστεία.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Λαχαναγορά. Μην πάτε στη Μύκονο, πηγαίνετε στη λαχαναγορά.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε Δρίτσα, σας δίνω το λόγο.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Στο Κατμαντού, γιατί για το Κατμαντού είσαι.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο κύριος ήρθε δεύτερη φορά στην Επιτροπή για να πει ότι είναι χρόνος για χάσιμο; Αυτούς βρήκατε να...

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Ξέρω πολύ καλύτερα τα πράγματα από εσένα που ήσουν πεντέμισι μήνες. Δεν ήρθαμε να πουλήσουμε τρέλα. Κατάλαβες;

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Το είδαμε. Τόσα ξέρετε. Να μιλάτε στον πληθυντικό, όπως ίσως δεν σας έχει μάθει η οικογένειά σας, διότι αγωγή προφανώς δεν έχετε.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Έτσι σου αξίζει να σου μιλάω και θα σου μιλάω στον ενικό.

newsbeast.gr