Με μία φαντασμαγορική έναρξη ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του μουσικού talent show \”Greek Idol\”! Η οικοδέσποινα της βραδιάς Ρούλα Κορομηλά με μαύρο glam rock look έκανε την είσοδό της στο πλατό με το κοινό να χειροκροτεί και να επευφημεί την λαμπερή παρουσιάστρια.

 Αμέσως μετά εμφανίστηκαν για πρώτη φορά οι δεκαπέντε συμμετέχοντες, τραγουδώντας το “On the floor” της Jennifer Lopez και η Ρούλα Κορομηλά τους καλωσόρισε λέγοντας πως ανάμεσά τους βρίσκονται τα ταλέντα του αύριο.

 \"\"

Ήρθε η σειρά της κριτικής επιτροπής να μπει στο στούντιο. «Καλώς την καινούρια μας, την Έλλη Κοκκίνου, τον όμορφο Κώστα Καπετανίδη και βεβαίως τον άρχοντα Πέτρο Κωστόπουλο» είπε η Ρούλα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν ο κριτής που είχε τα μεγαλύτερα κέφια στο πρώτο live και το έδειξε από την αρχή του show. Μάλιστα, κάποια στιγμή παρασύρθηκε και… του ξέφυγε στον αέρα κι ένα πιπεράτο σχόλιο, για μία από τις διαγωνιζόμενες.

Από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς, ήταν όταν η Πέγκυ Ζήνα, που ήταν καλεσμένη στο πρώτο live, ανακοίνωσε από τη σκηνή του Greek Idol ότι είναι τριών μηνών έγκυος: 


Δείτε στιγμές από τα τραγούδια των 15…

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν και η ψηφοφορία έληξε. Η Ρούλα Κορομηλά άνοιξε τον φάκελο και ανακοίνωσε τους 7 από τους 10 υποψήφιους, οι οποίοι θα συνεχίσουν το ταξίδι στο όνειρο και στη συνέχεια η κριτική επιτροπή διάλεξε τους τρεις τελευταίους για να συμπληρωθεί η δεκάδα. Έτσι το πρώτο live του Greek idol ολοκληρώθηκε και ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τη Δευτέρα του Πάσχα.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι πέρασαν είναι:

1. Δημήτρης Τικτόπουλος

2. Μαλού Κυριακοπούλου

3. Άρης Πλασκασσοβίτης

4. Παναγιώτης Τσακαλάκος

5. Μαρία Θεοδότου

6. Γιώργος Ξυλούρης

7. Κατερίνα Κουκουράκη

8. Κωνσταντίνος Φρατζής

9. Ερωφίλη Τζάνου

10. Κέρεν Ταμάμη

Ενώ οι πέντε, για τους οποίους το μουσικό ταξίδι τελείωσε είναι:

1. Κατερίνα Μορένα

2. Μαριάννα Μαλαντζη

3. Χρήστος Τσουμάνης

4. Χρύσα Μπανδέλη

5. Χρύσανθος Καντερές


zappit, yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook