Η πρωταθλήτρια στη ποδηλασία Victoria Pendleton, που ευελπιστεί να βρεθεί στη πρώτη θέση της Ολυμπιάδας του 2012 στο Λονδίνο, φωτογραφίζεται στο περιοδικό ES και μας δείχνει ότι εκτός από μια επιτυχημένη αθλήτρια, είναι και μια σέξι γυναίκα!

Η όμορφη αθλήτρια φοράει σέξι εφαρμοστά κορμάκια και ποζάρει με προκλητικό ύφος μαζί με το ποδήλατό της. Στην συνέντευξη που φιλοξενεί το περιοδικό, η Pendleton αποκαλύπτει ποτέ δεν ένιωσε πίεση να κρύψει τη θηλυκότητάς της, τώρα χαίρεται πιο πολύ από ποτέ που είναι μια γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης.

\"\"«Υπάρχει ένα στερεότυπο στον αθλητισμό, όσον αφορά τις γυναίκες. Όταν ξεκίνησαν να ασχολούμαι με την ποδηλασία, έβλεπα άλλες αθλήτριες και σκεφτόμουν ‘Θεέ μου θα πρέπει να κόψω και εγώ τα μαλλιά μου και να αποκτήσω τόση μυϊκή μάζα για να αποδείξω ότι είμαι αφοσιωμένη;’» λέει η κοπέλα και συμπληρώνει: «Με έβλεπαν άλλοι άνθρωποι και έλεγαν ότι είμαι πολύ μικροσκοπική, πολύ κοριτσίστικη και νόμιζαν ότι δεν έπαιρνα στα σοβαρά τον αθλητισμό».

Η 30χρονη Victoria παραλίγο να πέσει σε κατάθλιψη, όταν βγήκε 9η στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. «Καταρρακώθηκα. Ποτέ μου δεν έχω κλάψει τόσο πολύ» εξομολογείται η κοπέλα. Πλέον, αυτή η εμπειρία της έχει δώσει δύναμη και δηλώνει έτοιμη να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου την επόμενη χρονιά. «Είναι πολύ μεγάλη η πίεση, αλλά και οι προσδοκίες. Έχω εργαστεί πάρα πολύ γι’ αυτό».

\"\"\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook