Η ΑΝΕΚ LINES και φέτος το καλοκαίρι σας προσκαλεί στα όμορφα Χανιά, με δρομολόγια, υπηρεσίες και προσφορές που αντανακλούν τις πραγματικές ανάγκες της εποχής και εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο την οργάνωση των διακοπών σας.

Αναλυτικά, η ΑΝΕΚ και φέτος από τις 5 Ιουλίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2013 ενδυναμώνει με 74 ημερήσια δρομολόγια την γραμμή των Χανίων, πραγματοποιώντας, ταυτόχρονα, κάθε βράδυ και τις αναχωρήσεις από & προς Πειραιά.

Το ραντεβού στα Χανιά γίνεται πραγματικότητα με τις ειδικές προσφορές και τις σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρει η ANEK LINES στο επιβατικό κοινό λαμβάνοντας υπ’ όψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής.
 
Οι προσφορές μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

• 30% έκπτωση σε καμπίνες και ΙΧ. στα ημερήσια δρομολόγια
• 3+1 δωρεάν εισιτήριο: στα 4 εισιτήρια το ένα χορηγείται δωρεάν για αγορές με ενιαίο κωδικό κράτησης σε 4κλινη καμπίνα, σε όλα τα δρομολόγια.
• 20% έκπτωση στην οικονομική θέση & τα αεροπορικά καθίσματα στα ημερήσια δρομολόγια.
• 20% έκπτωση στους ναύλους επιστροφής στα βραδινά δρομολόγια με την έκδοση εισιτηρίου μετάβασης και επιστροφής.
• Δωρεάν εισιτήρια σε παιδιά έως 4 ετών σε οικονομική θέση.
• 50% έκπτωση σε παιδιά, από 4 έως 10 ετών σε όλες τις θέσεις.
• Έως 50% έκπτωση σε πολύτεκνους, τρίτεκνους, φοιτητές, οπλίτες, ΑΜΕΑ κλπ σε όλα τα δρομολόγια.

Παράλληλα, για όσους προγραμματίζουν το ταξίδι τους στα Χανιά έγκαιρα, η ΑΝΕΚ LINES παρέχει Νέες Καλοκαιρινές Προσφορές.

Αναλυτικά και για περιορισμένες θέσεις οι τιμές κυμαίνονται στα:

• 84 € για 1 επιβάτη και 1 Ι.Χ.
• 158 € για 2 επιβάτες και 1 Ι.Χ.
• 178 € για 3 επιβάτες και 1 Ι.Χ.
• 194 € για 4 επιβάτες και 1 Ι.Χ.

Οι καλοκαιρινές προσφορές ισχύουν στα Βραδινά δρομολόγια έως 18/07 και στα Ημερήσια κάθε Παρασκευή και Κυριακή έως 28/07, εκτός της καμπίνας ΑΒ4.

Ισχύουν σε εισιτήρια μίας διαδρομής και για περιορισμένο αριθμό θέσεων όταν ένα τουλάχιστον Ι.Χ. περιλαμβάνεται στην κράτηση και οι επιβάτες επιλέγουν ολόκληρη καμπίνα (ΑΒ2, ΑΒ3, ΑΒ4).

Δεν μπορούν να συνδυασθούν με τις υπόλοιπες Εμπορικές Εκπτώσεις της γραμμής Χανίων.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.anek.gr, στα τηλ. 2104197400, 2821027500 και στον ταξιδιώτικό σας πράκτορα.

Προγραμματίστε το ταξίδι σας, με καθημερινές βραδινές και ημερήσιες αναχωρήσεις, από τον Πειραιά προς τα Χανιά και αντίστροφα, σε ώρες που σας επιτρέπουν να αξιοποιείται ιδανικά το χρόνο σας!

Για μια ακόμα χρονιά, η ANEK LINES προγραμμάτισε τα καλοκαιρινά δρομολόγιά της προς και από τα Χανιά με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που την τιμά με την εμπιστοσύνη του.

Ακολουθούν οι αναλυτικοί πίνακες των ημερήσιων δρομολογίων προς και από Χανιά:Πληροφορίες: κα Ειρήνα Σίμου και κα Άννα Νικολακάκη, τηλ. 2821 0 24128, fax 2821 0 36200, email: [email protected]